Urban Cult
Cool&fun
marketing

Star Wars Dan u Zagrebu!

May the Fourth se održava 6.5.2017. u Zagrebu, u prostoru Centra mladih Ribnjak, s početkom u 11 i trajanjem do 18 sati. Ulaz na sva predavanja i radionice kao i izložbeni dio je besplatan.
Program počinje izlaganjima, nastavlja se predavanjima i radionicama, školom mačevanja i star wars igrama, a završava kvizom i cosplayem. 
Igre koje će se održati za djecu su Force training, Škola mačevanja lightsaberima, Trench run. 
Predavanja koja će se održati su: Star Tours i ostale Star Wars atrakcije, Gostovanje osječke ekipe koja je radila Star Wars tjedan, s eksponatima i pričom. 
Radionice koje će se održati su: Star Wars origami, Izrada makete Star Destroyera i LEGO igraonica. 
Cosplay je kostimiranje u likove, ovoga puta isključivo likove iz Star Wars franšize. Cosplayeri će biti prisutni tijekom cijelog eventa, a u 18h će se održati promenada kostima te ocjenjivanje žirija.   

Ovaj će događaj biti zanimljiv obiteljima s djecom gdje među odraslima postoje Star Wars fanovi koji će željeti upoznati djecu s tom franšizom i kulturom Star Warsa, a samoj djeci će biti zanimljivo zbog programa prilagođenog njima kao što je recimo Škola mačevanja lightsaberima gdje će dobiti rekvizite i učiti pokrete. Satnica uskoro na webu. 

  UDRUGA LJUBITELJA ZVJEZDANIH RATOVA 
Osnovana 2002. Trenutno ima 130+ aktivnih članova pa je tako SF udruga s najviše članova u Hrvatskoj. Okupljanja su svakog prvog i trećeg utorka u mjesecu u HUB385, Zagreb. Centralno web mjesto je Star Wars portal koji prati recentne vijesti iz svijeta Star Warsa i rada udruge. Na društvenim mrežama udruga je najviše prisutna kroz fan stranicu Star Wars Hrvatska koja trenutno ima 7 760 fanova i Instagram s više od 1 100 pratitelja. Udruga je prepoznata od strane javnosti po kreativnim aktivnostima te je uvijek rado viđena radi kostima koje posjeduje u udruzi.

(Azra Imširović)
11. 4. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble