Urban Cult
Glazba
marketing

PAROV STELAR oduševio zagrebačku publiku!

U petak je Parov Stelar Band održao fantastičan koncert u zagrebačkom Domu sportova. Pionir electroswinga, Marcus Füreder predvodio je iznimno uigrani bend koji je rasplesao sve prisutne već na prvoj pjesmi te taj tempo držao do samog kraja. 
Jako dobro raspoloženi glazbenici svoju su energiju s lakoćom prenosili na publiku, a nevjerojatan vizualno-scenski nastup samo je pojačavao dojam. Dva neočekivana bisa dokazala su kako se i sam bend osjećao prihvaćenim u Hrvatskoj jer su napravili iznimku upravo u Zagrebu. 

To nije nimalo neobično s obzirom na činjenicu da je otac karizmatične pjevačice Cleo Panther rođen u Zagrebu, a Marcus je djetinjstvo provodio sa svojim djedom na hrvatskoj obali. 

Njegovo emotivno obraćanje publici nakon koncerta razgalilo je sve prisutne te je Parov Stelar Band ispraćen uz gromoglasan pljesak. Uoči Record Store Daya, 21. travnja, Parov Stelar objavljuje svoj novi studijski album ''The Burning Spider'' kojeg promovira na aktualnoj istoimenoj koncertnoj turneji. 

Zagrebačka publika tako je imala priliku uživo čuti nekoliko pjesama s albuma te ih je odlično prihvatila. Svakako treba istaknuti nastup zagrebačno-bečkog benda Roppongi Red koji je svojim polusatnim nastupom otvorio koncert Parov Stelara. Iako iza sebe imaju tek jedan službeni singl, odlično su se predstavili s novim materijalom i zainteresirali prisutne. 

''Sladak kao ti'' rasplesao je publiku i od njih očekujemo zaista dobre stvari. U pripremi je novi singl ''Znatiželjno lutam'' koji će uskoro zaploviti radijskim eterom.

Foto: Julien Duval
(M.K.)
10. 4. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble