Urban Cult
Film
marketing

Najava filmova od 12. do 18. 08.

Baaria
IZVORNO IME: Baaria
REDATELJ: Giuseppe Tornatore
ULOGE:  Francesco Scianna, Margareth Made, Raoul Bova, Giorgio Faletti
ŽANR: Biografska drama
TRAJANJE FILMA: 151 minuta
GODINA: 2009
DRŽAVA: Italija / Francuska
SADRŽAJ FILMA: Redatelj Giuseppe Tornatore (Malena, Cinema Paradiso) predstavlja nam veličanstvenu priču o životu i ljubavi portretirane kroz nekoliko desetljeća u malom gradiću na Siciliji. Obitelj seljaka Torrenuovas već generacijama živi i radi u Bagheriji. U godinama prije vladavine Mussolinija, obitelj je radila za Dona Giacinta, lokalnog tajkuna koji je svoj položaj i moć često koristio kako bi iskorištavao sve oko sebe. Mladi Peppino Torrenuova uskoro počinje shvaćati nepravdu koju nanosi Don Giacinto, a ubrzo upoznaje i zaljubljuje se u prekrasnu Manninu s kojom se uskoro i vjenča te osnuje vlastitu obitelj unatoč neodobravanju njezinih roditelja. Ubrzo Peppino postaje članom komunističke stranke, a kroz njegov život pratimo mnoge važne povijesne događaje i uspon i pad njegove vlastite obitelji…
Plaćenici
IZVORNO IME: The Expendables
REDATELJ: Sylvester Stallone
ULOGE:  
Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis
ŽANR: akcija / triler
TRAJANJE FILMA: 105 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: Plaćenici je akcijski triler o grupi mučenika unajmljenih da bi se ubacili u državu Južne Amerike i svrgnuli njezina nemilosrdnog diktatora. 
Kada misija započne, momci shvate da stvari nisu kakvima se čine i da su uhvaćeni u opsanu mrežu prevare i izdaje. Budući da je misija ugrožena, a nedužan život u opasnosti, plaćenici se susreću s još većim izazovom; prijeti im uništenje. 
Brak je mrak 2
IZVORNO IME: Why Did I Get Married Too?
REDATELJ: Tyler Perry
ULOGE:  Tyler Perry, Janet Jackson, Jill Scott, Sharon Leal, Malik Yoba, Richard T. Jones
ŽANR: Komedija
TRAJANJE FILMA: 122 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: Četvoro parova odlazi na svoj tradicionalni, ali i zasluženi odmor na Bahame kako bi analizirali trenutačne situacije u svojim brakovima. Međutim, njihov intimni vikend uskoro će narušiti dolazak bivšeg muža koji ima jednu jedinu namjeru: povnovo osvojiti svoju bivšu, sada preudanu ženu. 
Tyler Perry napisao je, režirao i odglumio ulogu u ovoj uistinu dirljivoj romantičnoj komediji za sve generacije!
Posljednji Airbender 3D
IZVORNO IME: The Last Airbender 3D
REDATELJ: M. Night Shyamalan
ULOGE:  Dev Patel, Cliff Curtis, Jackson Rathbone, Nicola Peltz
TRAJANJE FILMA: 103 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: "Zrak, voda, zemlja, vatra. Jedna od četiri nacije koje spaja sudbina, ona koja upravlja vatrom, objavit će rat ostalima. Taj rat trajat će puno stoljeće bez ikakve nade na vidiku koja bi mogla spriječiti njihovo potpuno uništenje. Uhvaćen između borbe i hrabrosti, mladi Aang (Noah Ringer) otkriva da je on usamljeni Avatar koji posjeduje nevjerojatnu moć manipulacije sa sva četiri elementa. Uskoro će se pridružiti Katari (Nicola Peltz), koja može manipulirati vodom, i svom bratu Sokki (Jackson Rathbone) kako bi zajedno povratili ravnotežu u ratom razorenim nacijama. 
Redatelj M. Night Shyamalan (nominiran za dvije nagrade Oscar za remek-djelo Šesto čulo) vraća se u punoj snazi s ovom adaptacijom popularne animirane televizijske serije u filmu koji će oduševiti sve generacije gledatelja. 
O mačkama i psima 2: Osveta Kitty Galore 3D
IZVORNO IME: Cats & Dogs The Revenge of Kitty Galore
REDATELJ: Brad Peyton
ULOGE:  Alec Baldwin, Michael Clarke Duncan, Bette Midler, Joe Pantoliano
ŽANR:
 Komedija
TRAJANJE FILMA: 85 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD / Australija
SADRŽAJ FILMA: "U vječnoj bitci mačaka i pasa, jedna poludjela mačka odvest će stvari jednu šapu predaleko. Kitty Galore, bivša agentica špijunske organizacije MIJAU, pobjegla je i skovala đavolji plan u kojem ne samo da će pokušati pripitomiti svoje vječne neprijatelje, već i svoje bivše kolege mačke, ali i cjelokupno čovječanstvo. Suočeni s ovom prijetnjom bez presedana, mačke i psi biti će prisiljeni prvi put u povijesti udružiti snage kako bi spasili sebe – ali i svoje vlasnike. 
Charlie St. Cloud
IZVORNO IME: Charlie St. Cloud
REDATELJ: Burr Steers
ULOGE:  Zac Efron, Kim Basinger, Amanda Crew, Chris Massoglia
ŽANR: Romantična drama
TRAJANJE FILMA: 100 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD / Kanada
SADRŽAJ FILMA: "Charlie St. Cloud (Efron) mladić je koji u životu ima gotovo sve – od voljene majke Claire (Basinger) do malog brata Sama (Tahan), kao i stipendiju za fakultet koja će ga odvesti puno dalje od malog gradića u kojem živi – Charlie je uglavnom zadovoljan svojim životom. Međutim, nakon nesreće koju doživi i u kojoj njegov brat pogiba, on započinje potpuno novi život, jer svijet počne gledati na jedinstven način. Ubrzo se u gradić potpuno neočekivano vraća Charlijeva školska kolegica Tess (Crew) i Charlie će biti prisiljen birati između ljubavi prema njoj i obećanja koje je dao svom malom bratu… 
A-Team
IZVORNO IME: The A-Team
REDATELJ: Joe Carnahan
ULOGE:  Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel, Sharlto Copley, Patrick Wilson
ŽANR:
 Akcijska avantura
TRAJANJE FILMA: 120 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: Predstavljajući potpuno novi i moderni pristup popularnoj seriji koja u SAD-u uživa kultni status, A-Team prati uzbudljive i opasne avanture Hannibala Smitha i njegovog živopisnog tima sastavljenog od bivših pripadnika specijalnih postrojbi koji su nepravedno optuženi za zločin koji nisu počinili. Stoga se odlučuju odmetnuti i iskoristiti svoje jedinstvene sposobnosti - i ekscentričnosti - kako bi skinuli ljagu sa svog imena i našli prave počinitelje. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble