Urban Cult
Kazalište
marketing

Druga strana predstave na Maloj Sceni

Druga strana predstave u izvedbi Bacača Sjenki imati će svoju premijernu izvedbu 03. travnja 2017. u 20 sati na Maloj Sceni.
Ova predstava po vašoj mjeri nastaje kroz dramsku radionicu „Kiklop“ koju su Bacači Sjenki od rujna 2016. do ožujka 2017. vodili s mladim polaznicima. Ona je primjerena svim uzrastima i svim godišnjim dobima i u temelju svojeg istraživanja i rada polazi od fragmenata romana Ranka Marinkovića „Kiklop“ te nekoliko društvenih igara. 

Ona nije interpretacija romana, ona je donekle razgovor o romanu i njegovim razlozima, pitanjima i strahovima koje roman postavlja u jedno drugo kaotično doba naše i vaše prošlosti, našeg i vašeg nemira, te s druge strane i nasilja koje nas danas okružuje. I onog slika, i onog zvukova, i onog nemara, i onog misli, onih izgovorenih i neizgovorenih riječi, onog stvarnog svakidašnjeg i onog kojeg se tek treba bojati. Ona je stvaralačka igra koju su djeca i odrasli u radionici „Kiklop“ istraživali i igrali zajedno, bez zadrške i transparentno. Igra koja se nastavlja i priziva nakon svake izvedbe. 

Bacači Sjenki su višestruko nagrađivana neprofitna organizacija iz Zagreba koja je u svom 16-godišnjem radu i javnom djelovanju ostvarila više od 150 suradnji s profesionalcima iz više od 30 zemalja svijeta te realizirala više od 50 obrazovnih, kazališnih i filmskih projekata i manifestacija na 4 kontinenta.    

Uspješno i bez poteškoća isprepliće međunarodnu suradnju, kazališne izvedbe, urbane intermedijalne projekte, aktivizam, pedagoški rad, video umjetnost te selektorsku praksu u cjelovito umjetničko djelovanje.     

  DRUGA STRANA PREDSTAVE  

Predstava za djecu i odrasle od 7 do 97 godina Prijave za dolazak do nedjelje 02.04. u inbox ili na mejl: frooom2014@gmail.com (broj mjesta vrlo ograničen!)   

Osmislili su i izvode: Anouk Kivađ, Bruno Mašić, Bruno Šimunić, Dominik Markovina, Grgur Belić, Jakov Piljek, Nina Picek (polaznici Frooom! filmske radionice za djecu i mlade) & Tommy Jurčec (k.g.) 
Režija: Boris Bakal 
Dramaturgija: Maja Sviben 
Projektno vođstvo: Boris Bakal, Maja Sviben, Leo Vukelić 
Scenografija i koncept prostora: Leo Vukelić, Boris Bakal 

Kostimi: Ivana Bakal 
Video i VJ-ing: Ines Kesić, Bruno Šimunić 
Svjetlo: Leo Vukelić (Domagoj Klasić) 
Tehnička i scenska ispomoć: Milan Žerjav   

(K.D.)
31. 3. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble