Urban Cult
Glazba
marketing

Ivana Banfić proslavila 25 godišnjicu u Lisinskom

Ivana Banfić žena sa 1000 lica kako je zovu, povodom proslave 25 godina glazbene karijere napravila je show za pamćenje u Lisinskom i na pozornici zajedno sa preko 200 sudionika publici slikovito kroz scensku i glazbenu izvedbu prikazala svoj glazbeni put. 
Od rađanja, buđenja, potrage za glazbom, počevši show sa koreografijama do pronalaska same sebe i glazbenog, a i životnog smisla. Simbolično je show počela u crnom kostimu koji joj je za ovu prigodu kreriala Matija Vuica da bi završila u bijelom outfitu. Ivana nije samo dala priliku poznatim i iskusnim glazbenicima i plesačima, već je i u sam show uključila mnogo mladih plesača, pa i one najmanje. 

Njen dugogodišnji suradnik Tomislav Tržan i plesni centri TT i Tala pobrinuli su se da  većinu hitova dodatno začine atraktivnim scenskim nastupom, a muzički dio odlično su odradili muzičari koji su nekoć pratili kralja funka Dinu Dvornika, te zborovi Concordia Discors, vokalni sastav Cajklapa i i Gospel zbor Sunce. 

Prvi od gostiju izašao je Leo i umjesto Harija izveo sa Ivanom poznati hit Navodno. Nakon njega uslijedili su Igor Drvenkar, Nikola Marjanović sa kojim je izvela hit Nag, da bi vrhunac večeri bio duet sa Dinom Merlinom Godinama koji je izazvao ovacije u publici. Ono što je iznenadilo mnoge u dvorani bila je odlična  izvedba Šumice sa zborovima i plesačima koja je podigla mnoge sa stolica. Za sam kraj sa svojim nećakom Brunom Banfićem koji je sudjelovao u Voiceu i zborom, Ivana je završila koncert u bijelom ruhu i sa onim najmanjim sudionicima koji su nosili balone u obliku srca podijelila ljubav sa svojom publikom. 

Da ljubav prema glazbi i pozitivna energija poslani sa pozornice u publiku koja je u ovom showu bila uključena u scenu. Mnogi poznati došli su podržati Ivanu Banfić, a kako je bilo pogledajte u galeriji u prilogu. Najavljeni Severina i Cetinski zbog opravdanih razloga jučer su otkazali svoj nastup te nažalost nisu mogli doći. 


Foto: Tomislav Jagar  
(Vesna Mitar)
29. 3. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble