Urban Cult
Glazba
marketing

Novi video spot Dalibora Hercega - 1000 obećanja

Obećanjem se obvezujemo za nešto što se mora ispuniti. Obećanja dajemo olako. Riječi samo poteku, ali riječi obvezuju. Riječi su osobnost, obećanja naša moralna i etička snaga. Ne održimo li ih, dužni smo objasniti  zašto smo odustali. Nerijetko, opravdanja nema.
Dalibor Herceg  se obraća publici s Tisuću obećanja u svojemu novom spotu i pjesmi.

Dalibor je u proteklih nekoliko godina sudjelovao na mnogim festivalskim pozornicama, osvajao mnoge nagrade, kao pjevač i kao autor. Uz to, aktivno je snimao pjesme i video spotove koje je prošle godine objedinio u konceptualni album „Osmi dan“ koji je uglazbio i aranžirao sam Dalibor, a  stihove napisao Giovanni Jakovac

Tandem nastavlja suradnju i u novoj pjesmi  „Tisuću obećanja“. Dalibor Herceg potpisuje glazbu i aranžman, a Giovanni Jakovac stihove. Uz snažan aranžman, stihovi dočaravaju emotivni kaos protagonista pjesme. U istome se trenutku prikazuje snažna ljubav, ali predosjeća se i  njezin kraj.

U video spotu je prikazan zanimljiv i bizaran odnos između  partnera.  Dalibor je  ovdje glavni akter, a njegova partnerica je Sanja Babić. U suludom odnosu ljubavi, mržnje, davanja obećanja promatramo par koji obavlja  svoje rutinske dnevne obaveze. Iz scene u scenu ulazimo postupno u njihov odnos i život koji je potpuno zamršen. Od ljubavi, nježnosti, brige jednog za drugo; dolazimo do mržnje, ljubomore, kaosa...

Posebna gošća na fotografijama je Tanja Malbaša, njezina će se  uloga u nadolazećim Daliborovim video spotovima tek otkriti. 

Kameru i kostimografiju potpisuje multimedijalna umjetnica Tajči Čekada. Video spot je sniman u zanimljivom ambijentu vile u Grižanama. 

Video spot pjesme možete pogledati na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=qEc7T8YJpog
  
(K.D.)
25. 3. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble