Urban Cult
Kazalište
marketing

100. izvedba Postdiplomsko obrazovanje

Jubilarna 100. izvedba predstave 'Postidplomsko obrazovanje' održat će se u subotu, 18. ožujka, u 20.00 sati, u Caffe baru Vinyl, Bogovićeva 3, Zagreb.
Postdiplomsko obrazovanje" (Vilim Matula / Siniša Labrović), šaljiva je monokomedija o našoj smiješnoj realnosti, razglednica iz domovine. Serija je to portreta iz svakodnevnice, s primjesom učenja o zanatu koji se u domovini isplatio – kriminalu.   

Predstava objedinjuje suvremenog umjetnika iz Sinja, Sinišu Labrovića i Matuline autorske, glumačke sposobnosti u sat vremena koje se gleda "u dahu".   Predstava sadrži songove uz pratnju profesionalnog glazbenika- Igor Pavlica (ex Haustor, Jinx) koji svira trubu i sintesajzer.   

Premijera „Postdiplomskog obrazovanja“ bila je u travnju 2012. godine, a do sada je odigrana 99 puta, te je gostovala na raznim festivalima poput Festivala Zlatni lav u Umagu, Festivala glumca u Vukovaru, Danima Satire, Splitskom ljetu, Festivalu Zlatni Zub u Poreču, Festivalu nezavisnog kazališta u Opatiji, IN-music festivalu, kao i mnogobrojnim pozornicama u drugim hrvatskim gradovima.   

Na redu je stota izvedba ove hit predstave!     

  100. i 101. Izvedba igra: 
18. ožujka 2017. u 20 sati, Caffe bar Vinyl, Bogovićeva 3 
19. ožujka 2017. u 18 sati, Caffe bar Vinyl, Bogovićeva 3           

 *** 
IGRA: VILIM MATULA 
GLAZBA: IGOR PAVLICA 
DRAMATURGIJA: IVANA GUDELJ 
KAMERA: ALAN STANKOVIĆ 
MONTAŽA: IVOR IVASIĆ 
REŽIJA: BORNA ARMANINI


(Dalibor Jakus)
17. 3. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble