Urban Cult
Glazba
marketing

Koncertna promocija albuma "Mindset Live" Marko Ramljak Banda večeras u klubu Sax!

Promocija novog albuma Marko Ramljak Banda "Mindset Live" održat će se 15. ožujka u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!
Album "Mindset Live" nastao je nakon niza koncertnih promocija studijskog albuma "Mindset" (2015.). Glazba na albumu je u potpunosti autorski rad violiniste Marka Ramljaka i stilski je neodređena, sadrži elemente jazza, etna, funka, rocka i bluesa. Album je ispunjen intenzivnom energijom, prepunom dinamike, improvizacije i ‘on the spot’ muziciranja.  

Na promotivnom koncertu 15.ožujka u Saxu Marko Ramljak Band publici će predstaviti skladbe s novog albuma "Mindset Live". O albumu sam Marko kaže: „Veoma sam sretan i zahvalan što u bendu imam sjajne glazbenike koji su doprinijeli u stvaranju ove fantastične atmosfere koja je zabilježena u dvorani Plesnog foruma u Celju 8. travnja ove 2016 godine. 

Ovaj album je primjer evolucije mojeg autorskog opusa.“ Marko Ramljak Band čine: Marko Ramljak (violina), Branimir Gazdik (bubnjevi), Luka Veselinović (bas), Maasej Kovačević (klavijature), Lenart Krečič (saksofon) i Hrvoje Rupčić (udaraljke). 

....bajkovito putovanje u kojem ima mjesta za sve one otvorena duha, spremne na putovanje, upoznavanje novoga, drukčijega.... - Davor Hrvoj (Cantus) 

Ulaz na koncert je besplatan.

(Andrea Vrban Geržina)
14. 3. 2017.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble