Urban Cult
Glazba
marketing

Promocija novog spota Cojonesa

Zagrebački rock sastav Cojones najavljuje javnu promociju novog spota i singla Origin of Fire, skinutog sa hvaljenog, recentnog dugosvirajućeg albuma Resonate.
Zagrebački rockeri Cojones ne miruju ni trenutka. Nakon izdavanja trećeg, dugosvirajućeg albuma Resonate (LP/CD/Digital), europske turneje povodom promocije istog, velikog koncerta u Zagrebu krajem prošle godine u Tvornici Kulture, zauzimanja visokih mjesta na godišnjim listama izdanja mnogih novinara i medijske struke došlo je vrijeme za nove pobjede. 

Javna promocija novog singla, ujedno i video spota za pjesmu Origin of Fire, skinutog s albuma Resonate, održati će se u četvrtak, 16.03.2017. u kreativno-konceptualnom prostoru Pločnik (Međimurska 21, Zagreb) s početkom u 20h. Uz druženje s bendom, prijateljima i fanovima premijerno će se na velikom platnu zavrtiti Origin of Fire. Puštanje video spota za šire mase, kao i na pratećim društvenim mrežama očekuje se u petak, 17.3.2017.

Spot je režirao naš proslavljeni redatelj Radoslav Jovanov Gonzo. Uz nemalu pomoć prijatelja i fanova, glumice Aleksandre Naumov, Nove Runde, Zlih bubnjara, Pogona Jedinstvo i vjerovali ili ne Interventne policije, bend je uspio dočarati jednu vrlo zanimljivu atmosferu.

(K.D.)
15. 3. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble