Urban Cult
Glazba
marketing

Koncert Official Tribute to Dino Dvornik & gosti u Metropolis klubu

Koncert Official Tribute to Dino Dvornik & gosti, u Metropolis klubu 08.travnja povodom 9.obljetnice odlaska kralja funka! Gosti. Ivana Banfić, Željko Banić Bane i drugi…
Prije 3 godine Metropolis klub  pucao je po šavovima u funky ritmovima zahvljujući  ludoj atmosferi  koju je napravila ekipa  banda Official Tribute To Dino Dvornik. Večer za pamćenje koja je lanisirala te muzičke čarobnjake na brojne pozornice, ostala je svim posjetiteljima u mislima, stoga je ekipa novozagrebačkog kluba Metropolis odlučila vratiti čarobni funky doživljaj, ali ovoga puta u proširenom izdanju. 

Možemo reći da od prvoga nastupa u Metropolis klubu, oko Official Tribute Dino Dvornik podignula se prašina što se tiće benda te su u proteklih nekoliko godina nastupali na brojnim manifestacijama te velikim festivalima poput Beer Festa u Beogradu i upotpunili koncertnu priču s Dininim hitovima kako prema starijoj tako i mlađoj publici. 

Izjava povodom velikog koncerta u Metropolis klubu člana saksofonista Tribute Dino Dvornik i člana Prljavog Kazališta; Ivice Premelča; „Drago nam je da smo ponovno u Metropolisu tamo gdje je i sve počelo te što nas je pozvao event manager Roko Stanić na veliki koncert uz prošireno izdanje banda Tribute Dino Dvornik“ „Nadamo se da će to biti ponovno jedna odskočna daska za dalje te da još jednom pokažemo koliko cijenimo rad te osobnost našeg Dine Dvornika te mu posvećujemo koncert 8.travnja“ „Očekujemo vas u što većem broju u Metropolisu te spremamo i nekolicinu malih iznenađenjda koje sada nećemo otkriti“ 

Tako će se bandu Tribute to Dino Dvornik 8.4.2017. na pozornici pridružiti i neka estradna imena koja su sa „Kraljem funka“ otpjevala duete: Ivana Banfić, Željko Banić Bane, i drugi…

Grupu Tribute to Dino Dvornik čine najboljih hrvatski glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog pjevača.

Vrhunski bubnjar Damir Šomen svirao je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album "Live in Munchen", zajedno s klavijaturistom Gojkom Tomljenovićem koji je inače dugogodišnji član pratećeg benda Josipe Lisac i grupe The Bastardza.

Na gitari je Zoran Jager, JEX-gitarist i osnivać kultne grupe Bastard Bas, a basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i glavni član nekadašnje grupe Protokol. Iza druge klavijature krije se Jurica Leikauff desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk i član Prljavog Kazališta te Ivica Premelč saksofonist Prljavog Kazališta te glavni član Dino Dvornik Tribute benda. Vokal Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane koja se može pohvaliti odličnim obradama nekih Dininih pjesama te bivši frontmen grupe Radio Luksemburg. 

Isto tako Nikola Marjanović se može unazad nekoliko godina pohvaliti i velikom suradnjom sa grupom Songkillers te sudionik finalnog regionalnog showa X factor. Na koncertu će biti izvedeni svi najveći hitovi hrvatskog kralja funka, uključujući i one sa zadnjeg albuma Što reći od Dini, jedan jedini-neponovljiv! Autentičan, svoj, za mnoge kralj funka ni dan danas nije prežaljen, a njegovi zarazni ritmovi odzvanjaju u srcima mnogih njegovih sljedbenika i prenose se s generacije na generaciju. 

Kralj funka kako ga zovu na ovim prostorima rođen je u Splitu i ispočetka krenuo u ozbiljnije muzičke vode. Kako ga nije zanimala klasična glazba, snimio je prvu funk ploču i sa pjesmom "Tebi pripadam" kao debitant osvojio je nagradu stručnog žirija za najbolju skladbu. Zahvaljujući njegovoj energičnosti publika je s velikim zanimanjem prihvatila i niz novih hitova poput "Manijak", "Ti si mi u mislima"; "Ja bih preživio", " Ljubav se zove imenom tvojim", "Zašto praviš slona od mene" te mnogih drugih od kojih su pjesma "Afrika" "albumi 'Enfant terrible", i "Vidi ove pisme" nagrađeni Porinima.

I dan danas Dino Dvornik u svim sferama glazbene scene spominje se kao jedan od najvećih umjetnika koji je uzor mnogim glazbenicima. Stoga, ne propustite live koncert Official Tribute to Dino Dvornik u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog kluba Metropolis i uživajte u najvećim hitovima glazbe funky čarobnjaka. 

Kako  se na zadnjem velikom happeningu tražila karta više i čekalo u redu, osigurajte svoje ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25 kn  na vrijeme na prodajnim mjestima sustava Eventim. 

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert nabavite u sustavu Eventim – www.eventim.hr i u klubu Metropolis  (svakim danom 09:00h – 02:00h) po cijeni 25 kn te na dan koncerta po cijeni od 35 kn.

(Roko Stanić)
11. 3. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble