Urban Cult
Cool tura
marketing

Multimedijalni performans KOD u Galeriji Greta

Premijera multimedijalnog performansa KOD održati će se u ponedjeljak 27. 02. 2017., u 20h u Galeriji Greta, Ilica 92, Zagreb.
Pomoću vibracija zvučnih valova, svijetla i pokreta koristeći se općim zakonitostima uzajamnog djelovanja između tijela i sile kreiramo multimedijalni performans „KOD“ koji se bavi prikazom veze između sinaptičke funkcije i rezonancije. 

Vršimo digitalnu intervenciju na prostor sa svrhom preoblikovanja. Okruženjem koje je moguće preoblikovati, otvaramo mogućnost izgradnje novih struktura te estetiziranja funkcionalno neoblikovanih ambijenata. 

U performansu je zastupljena i interaktivnost između izvođača i audio vizualnog materijala (svijetlo, zvuk, video), pri čemu izvođač ostvaruje kontrolu nad tehničkim dijelom izvedbe čime predstavljamo novi izvor estetike te ostvarujemo tzv. human/machine interface.

Za razvoj interfejsa koristimo tehnologiju kao kreativni alat tako što razvijamo senzorski sistem koji prati izvođačicu i kompjuter koji procesuira vizualne i zvučne promjene izazvane prisustvom i pokretom izvođačice. 

KOD nastaje iz potrebe autorskog tima da nastavi i produbi istraživanja te eksperimente u sferi suvremene umjetnosti multimedijialnim spojem suvremenih izvođačkih tehnika i moderne tehnologije.   

Produkcija: Umjetnička organizacij TOK (Tvorba Otvorenih Konstrukata) 
 Autor projekta: Vana Gaćina 
Izvođačica: Nikolina Komljenović 
 Instalacija-scenografija: Vana Gaćina 
Autor i programer zvuka: Mijo – Miodrag Gladović

(Boris Dobrovšak)
26. 2. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble