Urban Cult
Kazalište
marketing

Dijelimo ulaznice za predstavu ˝Malo morgen˝

Dijelimo 2x2 ulaznice za predstavu ˝Malo morgen˝ koja igra u četvrtak, 23.02. u 20 sati u kazalištu KNAP.
Predstava ''Malo morgen'' kazališta KNAP nastala je prema najnovijem tekstu hrvatskog komediografa Nine Škrabe koji je inspiraciju pronašao u slavnoj Gogoljevoj drami Kartaši, prema čijem je predlošku nastalo nekoliko filmskih i kazališnih adaptacija, kao i istoimena opera. 

Radnja predstave koja nam daje upute kako (pre)živjeti u ovom fejk svijetu u kojem sve vrvi prevarantima, lažovima, lopovima i beskičmenjacima, smještena je u Opatiju bajnu za jedan grandiozni kockarski stol u luksuznom hotelu, gdje će sraz petero vještih i osebujnih profi-kartaša rezultirati komedijom prepunom lukavih zapleta i neočekivanih obrata u kojoj nitko nije onakav kakvim se predstavlja i ništa nije onakvo kakvim se čini, što je svima nama dobro znana situacija naše neumitne svakodnevice.

Glavna je ženska uloga povjerena Nancy Abdel Sakhi, glumici egzotične boje kože i afričkog podrijetla, poznatoj po glavnim ulogama u filmu Nafaka Jasmina Durakovića i predstavi Sumnja kazališta Planet art Marka Torjanca , kao i Krležinim legendama u kojima je ovo ljeto oduševila zagrebačku publiku na Gvozdu. 

Visoku tamnoputu damu, koja je u predstavi utjelovila tajanstvenu Amru, prati plejada naših legendarnih glumaca - Žarko Potočnjak, Tomislav Martić, Mladen Vasary i Željko Duvnjak - koji u borbi protiv lažnih diploma, lažnih obećanja, lažnih grudi, lažnih anketa - iako se laćaju kockarskog alata, nisu negativci. Malo morgen jer oni samo žele (pre)živjeti u ovom fejk svijetu.  

Nagradna igra    

Za besplatne ulaznice možete se prijaviti na našu e-mail adresu info@urbancult.hrsa vašim podatcima, ime i prezime, te je u naslovu samo potrebno navesti za koju se predstavu javljate! Uz malo sreće upravo na Vašu e-mail adresu (onu sa koje se javljate na nagradnu igru), dobiti ćete potvrdu da ste upravo baš Vi ta sretna osoba koja je osvojila dvije ulaznice za navedenu predstavu u kazalištu KNAP! Iz tog je razloga potrebno redovito kontrolirati upravo tu e-mail adresu kako biste pravovremeno saznali da li ste osvojili ulaznice (jer naknadne reklamacije i zamjene za druge termine nisu moguće).

Ulaznice se podižu pola sata prije predstave na blagajni kazališta KNAP.
Kazalište KNAP, 

Ivanićgradska 41a


(Matea Udovičić)

21. 2. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble