Urban Cult
Kazalište
marketing

Dijelimo ulaznice za predstavu ˝S razlogom˝ u kazalištu KNAP!

Dijelimo 2 ulaznice za gostovanje predstave ˝S razlogom˝ koja igra u petak, 17.02. u 20 sati u kazalištu KNAP. 
Kažu da se u životu sve događa s razlogom. Mi smo odlučili provjeriti je li to uistinu tako. I onda smo krenuli na put, put života. Prvo su došli neki ljudi i mi smo odmah znali da je njihova uloga da budu tu, uz nas. A onda je došao Veljko, junak naše predstave. Veljko je bio i dobar i ”zločkast”, i ozbiljan i zaigran, i pametan i ”glupkast”, i sramežljiv i hrabar, i crn i bijel baš kao svatko od nas. Zašto onda junak? 

Zato što u trenutku rođenja svi postajemo junaci koji se bore s nedaćama, slave uspjehe, oplakuju izgubljeno, vesele se, ljube i grle, tuguju i boluju, plešu i vole i hodaju puteljkom koji je pun prepreka i izazova, a zove se ŽIVOT. Ponekad nam se događaju stvari koje izgledaju strašno, bolno i nepošteno, ali razmišljajući, shvatimo da bez savladavanja takvih prepreka nikad ne bismo otkrili svoje pravo JA i svoju svrhu na ovom svijetu. 

Crno i bijelo polako bojimo našom nijansom crvene boje koja nam daje život, snagu, borbenost, moć, sjaj i kola našim tijelom jer je ona unutarnji motor. I tako na našem putu koji se već poprilično crveni cijenimo svaki trenutak, uzimamo sve što nam se pruža, dišemo punim plućima i putujemo bez tereta, sretno i s razlogom.

Trajanje: 50 minuta
Dob: za cijelu obitelj (djeca 6+)
"S razlogom" je dramsko-lutkarska predstava za cijelu obitelj nastala u koprodukciji Lutkarske organizacije koju fakat trebamo - LOFT i Kazališne družine Pinklec, a premijerno je izvedena 18. rujna 2016. godine u Centru za kulturu Čakovec.   

Predstava je namijenjena cijeloj obitelji, a povodom toga je pripremiljen ˝obiteljski˝ paket od 4 ulaznice po cijeni od 100 kn. 
U redovnoj prodaji ulaznica iznosi 30 kuna po osobi. 

Nagradna igra  

Za besplatne ulaznice možete se prijaviti na našu e-mail adresu info@urbancult.hrsa vašim podatcima, ime i prezime, te je u naslovu samo potrebno navesti za koju se predstavu javljate! Uz malo sreće upravo na Vašu e-mail adresu (onu sa koje se javljate na nagradnu igru), dobiti ćete potvrdu da ste upravo baš Vi ta sretna osoba koja je osvojila dvije ulaznice za navedenu predstavu u kazalištu KNAP! Iz tog je razloga potrebno redovito kontrolirati upravo tu e-mail adresu kako biste pravovremeno saznali da li ste osvojili ulaznice (jer naknadne reklamacije i zamjene za druge termine nisu moguće).

Ulaznice se podižu pola sata prije predstave na blagajni kazališta KNAP.
Kazalište KNAP, 

Ivanićgradska 41a


(Matea Udovičić)

14. 2. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble