Urban Cult
Glazba
marketing

Zabranjeno pušenje ponovno u Saxu!

Nakon skoro godinu dana i rasprodanog koncerta u travnju prošle godine, legende sarajevske rock scene ponovno 4. ožujka 2017. dolaze u kultni zagrebački klub.
Jedan od najvećih r'n'r bendova na ovim prostorima, legendarna sarajevska grupa Zabranjeno pušenje održat će ekskluzivni koncert u intimnom prostoru kluba Sax!, licem u lice s njihovom rajom: 

-  Dragi suborci, rodbino i prijatelji, sve vas pozivam 4.3. u 22 sata u klub Sax!, najveći mali klub na svijetu, na nezaboravni koncert spomenika kulturne baštine Bosne i Hercegovine, grupe Zabranjeno pušenje! Dođite i saznajte zašto smo ponosni što ste bili naši suvremenici. Sve vas voli i iskreno pozdravlja voditelj i humorista, Sejo Sexon! 

– izjavio je Sejo Sexon uoči koncerta. Grupa Zabranjeno pušenje u Sax! dolazi nakon rasprodanog prošlogodišnjeg koncerta, mnogobrojnih rasprodanih stadiona i dvorana kako bi okrunili punoljetnost kluba u centru Zagreba. 

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta iznositi će 90 kuna. Broj ulaznica je ograničen, a svoj primjerak možete kupiti isključivo na blagajni kluba Sax!, svakim radnim danom kluba od 20 sati.

(Andrea Vrban Geržina)    

9. 2. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble