Urban Cult
Književnost
marketing

"Svi za knjigu, knjiga za svakoga!"

četvrtak, 9.2. od 16.00 do 21.30 sati u klubu Booksa ponovno će se održati vrlo popularna i uvijek odlično posjećena akcija „Svi za knjigu, knjiga za svakoga!“.  
Radi se o akciji kada svi zainteresirani mogu odabrati bilo koju knjigu s Booksinih polica, a zauzvrat ostaviti predloženu donaciju od 10 kuna po knjizi. Oni koji se i učlane u klub Booksa (članarina iznosi 10 kn i traje godinu dana) dobit će na poklon knjigu 8 metara knjiga u kojoj poznata književna imena opisuju kako su nastale i na što nalikuju njihove biblioteke. 

Ovo je akcija kojoj je glavna svrha učiniti knjige dostupnima onima koji ih vole i trebaju te istovremeno pomoći onima koji ne znaju što bi s viškom knjiga. Naime, klub često kontaktiraju osobe koje imaju višak knjiga i ne znaju što bi s njima, kome bi ih donirali, a ne žele ih baciti. 

Klub Booksa prima sve te 'viškove' i kroz ovu akciju čini ih dostupnima ljubiteljima knjige i čitanja. Na ovaj se način prikupilo puno knjiga svih žanrova, na hrvatskom i stranim jezicima, stručnih i hobističkih, proznih i poetskih, tu su i leksikoni, enciklopedije, knjige za djecu, stručne knjige ponajprije, ali ne samo, iz humanističkih znanosti i brojna druga zanimljiva izdanja. 

Do nekih od ovih naslova danas je teško doći jer se odavno ne mogu naći u knjižarama, a rijetko su dostupne i u antikvarijatima. Sve ljubiteljice i ljubitelji knjige pozvani su u četvrtak u Booksu da pronađu nešto za sebe, ili za svoje prijatelje i najbliže!  

(Ana Profeta)
7. 2. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble