Urban Cult
Glazba
marketing

Drag čušpajz ljubavi, mržnje, scissoringa, slatkih odvratnoća i romantičnih tragedija

Ovog Valentinova oduprite se opresivnoj šlapi najstresnijeg izmišljenog blagdana. House Of Flamingo poziva na S.R.C.E. – podjednako sladunjavu „proslavu“ dana ljubavi i zaljubljenih kao i onih koji uz smijeh žele zaboraviti na zadnju veliku pogrešku u svom životu.
Posebno za ovu priliku HoF tranđeli simboličnog akronima S.R.C.E. – Spazam Orgazam, RoxanneColinda Evangelista i Entity samostalne nastupe zamijenit će nikad izvedenim duetima inspiriranim klasičnim i suvremenim ljubavnim pričama. Sve prisutne prostrijelit će uspješnicama pop kulture i brodvejskih pozornica poput Kupidove strijele: u čušpajzu ljubavi, mržnje, scissoringa, slatkih odvratnoća, tinejdžerske zaluđenosti i romantičnih tragedija. Kao pojačanje ove ljubavne fantazije pridružit će im se i baby tranđeo Lana Galore.   

Kolektiv House of Flamingo od 2014. djeluje s ciljem promocije queer kulture i naslijeđa, te promicanja suvremenih oblika queer umjetničkih izričaja. Poseban naglasak stavljaju na osnaživanje lokalne i regionalne drag scene te postizanju društvene vidljivosti rodno varijantnih identiteta i queer umjetničkih praksi. 
 
Upad na S.R.C.E. je besplatan, poklon publici zbog opetovane podrške koju kolektiv dobiva već gotovo četiri godine. Valentinovo u Pločniku dokazat će da nije važno jeste li s kim, već s kim ste i gdje. Neka to bude na udarima smijeha, glamura i sirovih strasti pod svjetlima reflektora u Pločniku. Uputite se stoga 14.2. na set romantične komedije i to baš one za koju se kunete da je niste pogledali i čiju glavnu glazbenu temu još uvijek pjevušite pod tušem.  
 
DRESSCODE: We're gonna dress you up in our love. Donje rublje je opcionalno. Perike će vam svakako odletjeti ako ih ne pričvrstite.    

(Marino Sorel)
4. 2. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble