Urban Cult
Kazalište
marketing

Dijelimo ulaznice za predstavu ˝Nevjerojatan događaj˝ u KNAP-u!

Dijelimo 2 x 2 ulaznice za predstavu ˝Nevjerojatan događaj˝ koja igra u subotu, 6.2. u 20 sati u kazalištu KNAP.
Zašto jedan taksist taj dan baš nije imal sreće, kako se promotorica zdravog života našla na fasadi i skočila s trećeg kata, kako je otpuštena radnica mesne industrije spašavala susjeda od infarkta, koga je uvažena antropologinja optužila za gerontrocid i kako je završio provod ženskih nogometašica u jednom night clubu kad su prvi put obuke štikle… Što se to s njima, odnosno s nama svima zapravo dogodilo?  

Na tragu njezinih velikih kazališnih uspješnica poput Kako stvari stoje, Samo bez emocijeSutra (ni)je novi dan te mega hita Kako misliš mene nema čiji se broj izvedbi popeo na impozantnih 300, stasao je i Nevjerojatan događaj, predstava u stilu suvremene komedije dall’arte za koju je angažirala mladi tim - Taru Rosandić, Anju Matković, Ernu Rudnički i Filipa Detelića - koji se u virtuoznoj kazališnoj (su)igri punoj kalamburičnih zapleta transformiraju u više od dvadeset likova, što su se u jednom, jedinom danu našli u vrtlgu nevjerojatno turbulentnog događaja u našem gradu.  

Cijena ulaznice iznosi 70 kuna.

Nagradna igra  

Za besplatne ulaznice možete se prijaviti na našu e-mail adresu info@urbancult.hrsa vašim podatcima, ime i prezime, te je u naslovu samo potrebno navesti za koju se predstavu javljate! Uz malo sreće upravo na Vašu e-mail adresu (onu sa koje se javljate na nagradnu igru), dobiti ćete potvrdu da ste upravo baš Vi ta sretna osoba koja je osvojila dvije ulaznice za navedenu predstavu u kazalištu KNAP! Iz tog je razloga potrebno redovito kontrolirati upravo tu e-mail adresu kako biste pravovremeno saznali da li ste osvojili ulaznice (jer naknadne reklamacije i zamjene za druge termine nisu moguće).

Ulaznice se podižu pola sata prije predstave na blagajni kazališta KNAP.
Kazalište KNAP, 

Ivanićgradska 41a


(Matea Udovičić)
3. 2. 2017.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble