Urban Cult
Glazba
marketing

Mortal Kombat + Mrtvi Petak u KSET-u

Mortal Kombat je metal/punk bend iz Beograda, oformljen 2009. godine. 
Baziraju se na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima pomoću kojih na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okoline u kojoj živimo. Za svojih sedam godina postojanja objavili su tri studijska albuma i jedan live album. 

Mortak Kombat 4.2. dolazi u KSET promovirati svoj treći studijskialbum "Besprekorna pobeda" koji su ove godine izdali pod izdavačkom kućom "Menart". 

Album se može besplatno preuzeti na službenoj stranici benda: www.mortalkombatbend.com Zagrebački kroneri s thrasnjevke iz Plejs kolektiva (LiV, Lord Drunkalot, Distance or Die, Out Of The Void - Sabbath tribute, Evil Dicks - Body Count tribute) - Mrtvi Petak se vraćaju nakon podužeg koncertnog izbivanja sa starim i novim alkoholnim himnama! Nisu dugo imali gig, ali to ne znači da se nije radilo punom parom. 

Prvi full LP i prvi spot odbrojavaju dane do releasea, nove stvari za drugi album se peglaju, a žeđ je veća nego ikad! Njihova muzika je kombinacija cugerskih veselica i nabrijane pankerske metalčine umočene u rakiju i obavijene toksičnim dimom povrh razbijenog stakla na grobovima uskrslih alkoholnih demona... 

Nakon opljačkane garaže i oduženog izlaska albuma ponovno se penju na stejđ! Karte je moguće kupiti od srijede 18.1. po cijeni od 30 kuna u pretprodaji, a 40 kn na ulazu.

Program traje do 03:00h, a šank radi do 00:00h. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

(K.D.)
1. 2. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble