Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba Hrvoja Mitrova

Otvorenje izložbe Hrvoja Mitrova ''SVETA GRETA'' održati će se u ponedjeljak 30. 1. 2017. u 20 sati u Galeriji Greta, Ilica 92, Zagreb.
Sveta Greta je ambijentalna instalacija koja uključuje intervenciju u izložbenom prostoru i trideset i dvije slike na platnu formata 40 x 40 cm izvedene akrilik sprejem i flomasterom. Izložbu možete pogledati do 3. 2.  u radno vrijeme Grete od 17 do 20 sati. Hrvoje Mitrov rođen je 1972. u Karlovcu. 

Diplomirao je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, u klasi profesora Đure Sedera. Predavao je crtanje i crtanje akta 2000./01. godine na Akademiji likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu Sveučilišta u Mostaru, u zvanju višeg asistenta. Studijski je boravio u Londonu i Parizu. Do sada je izlagao na 30 samostalnih i 40-ak skupnih izložbi. 

Član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, te umjetničke organizacije Atelje Žitnjak. 2007. godine upisao je doktorski studij slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Živi i radi u Zagrebu kao samostalni umjetnik.

(K.D.)
29. 1. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble