Urban Cult
Glazba
marketing

Fabian Jakopetz all night @ Depo Klub

Zašto Fabiana zovu "Techno Maestro"? Zbog čega ga smatraju jednim od najaktivnijih zagrebačkih producenata i DJ-a? Možete saznati već ove subote 21. 1. jer je najavljen njegov ekskluzivni all night DJ set u kojem će pokazati kalibar svoje izražene umjetničke duše.
Na Techno sceni dominira gotovo 15 godina i na istoj uveseljava već nekoliko rasplesanih generacija. Kako je uvijek željan za napretkom, tako je trenutno najviše fokusiran na internacionalnoj predaji svoje esencijalne glazbene produkcije koju stvara godinama u vlastitom studiu te izdaje na nekim od kultnih izdavačkih kuća poput:  Yin Yang Records, Funk 'n Deep Records, Sony Music Entertainment, Bonzai Records, ZYX Music, Baroque Records, Decide Music Concept, te mnogim drugim.   

Njegova karizma i pojava ostavlja dojam istinske ljubavi i strasti te vidljivo iskrene emocije koje plasira putem glazbe. Osjeća čvrstu povezanost, predanost i pripadnost subkulturi u koju je uložio više od pola života. Njegov talent i produkciju su prepoznala i poznata svjetska imena s kojima je surađivao, što ga stavlja u poziciju jednog od rijetkih hrvatskih umjetnika koji su imali priliku surađivati sa ozbiljnim "facama" od kojih su neki dobili ili bili nominirani za "Grammy". 

Elita o kojoj govorimo su:   
Tiesto, Eddie Amador, Spartaque, Oliver Moldan, Jerry Ropero, AnGy KoRe, Daniele Petronelli, Balthazar & JackRock, Ali Wilson, Airwave, Arkatec - Thomas Penton, Pierre Deutschmann, Dolby D, Darmec, Mark EG, Robin Hirte, TKNO, Mario De Bellis te mnogi drugi...   

Što više reći? Mislimo da je sve jasno, a svaka druga riječ je suvišna. Ako imate interes prema ovom eventu te da se isplešete do zadnjeg atoma snage, onda je vaš pravac i destinacija zagrebački klub Depo.     
UPAD: 20 kn do 00:00 h, 30 kn nakon 

(Z.D.)

19. 1. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble