Urban Cult
Kazalište
marketing

Dijelimo ulaznice za novu predstavu kazališta KNAP

Dijelimo 2x2 ulaznice za novu predstavu kazališta KNAP- ˝KOLTOVI GENERALA PATTONA˝  koja igra u petak, 20.01. u 20 sati u dvorani kazališta KNAP.
Kako su tajanstveni koltovi slavnog generala Pattona iz Drugog svjetskog rata optočeni bjelokosti dospjeli na daske KNAP-a u zagrebačku Peščenicu i je li njihov pucanj u ekstremno podijeljeno hrvatsko društvo bio u prazno, otkriva nova predstava „Koltovi generala Pattona“, prema tekstu popularnog i iznimno izvođenog hrvatskog komediografa Nine Škrabea i u režiji legendarnog Georgija Para.  

Dva umirovljena generala, novinarka žutog tiska, bivša balerina, modni stilist na cijeni, urednica vjerskog radijskog programa, ljevičarska aktivistica, lokalni tajkun, operna diva, vrhunski nogometni treneri, vrtićka teta, samo su neki od istaknutih pripadnika hrvatskog društva i raznolikih karaktera, u koje se u burlesknom omnibusu s četiri priče virtuozno transformira glumački kvartet - Ana Marija Percaić, Sunčana Zelenika, Tomislav Martić te intenzitetom i interpretativnom uzavrelošću neponovljivi Mladen Vasary, netom ovjenčan na Nagradama hrvatskog glumišta za najbolju sporednu mušku ulogu u predstavi „Malo morgen“ kazališta KNAP, također u režiji Georgija Para, kojom je oduševio i ocjenjivački sud na Bobijevim danima, gdje je jednoglasno nagrađen.   

Prema provjerenom receptu 'smijeh je lijek' 90-minutna satira na hrvatski način, donosi niz vibrantnih zapleta i neočekivanih raspleta, i kritički i imaginativno, o besmislu i ludilu koji zbog radikalne podijeljenosti, neshvatljive netolerancije, netrpeljivosti i neopravdane mržnje vladaju u našem društvu, dok iza ugla vrebaju napeti koltovi, spremni, da kao posljednji znak za uzbunu, opale?  

Nagradna igra  

Molimo sve zainteresirane za osvajanje besplatnih ulaznica da se prijave na našu e-mail adresu info@urbancult.hrta da u e-mailu navedu svoje ime i prezime, kao i naslov predstave za koju se javljaju! Uz malo sreće upravo na Vašu e-mail adresu (onu sa koje se javljate na nagradnu igru), dobiti ćete potvrdu da ste osvojili dvije ulaznice za navedenu predstavu u kazalištu KNAP! Iz tog je razloga potrebno redovito kontrolirati upravo tu e-mail adresu kako biste pravovremeno saznali da li ste osvojili ulaznice (jer naknadne reklamacije i zamjene za druge termine nisu moguće).

Ulaznice se podižu pola sata prije predstave na blagajni kazališta KNAP.
Kazalište KNAP, 

Ivanićgradska 41a


(Matea Udovičić)
18. 1. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble