Urban Cult
Glazba
marketing

Off program IV: Lo sound jam

Offcycles kolektiv u suradnji s AKC Attackom te Distune Promotionom 19.1.2017. nudi promociju čuvena filma te lajv glazbene improvizacije mnogih glazbenika koji svetkuju i štuju rif već dulje vremena.
Nakon jesenske promocije u Rijeci koju su omogućili agilni Distuneovci, dokumentarac Lo Sound Desert se po prvi puta prikazuje u Zagrebu, mimo pomopoznih kino dvorana u DIY prostoru koji će se ovim putem pretvoriti u kino dvoranu ispunjenu ugodnim kaučima i stolicama, uz kokice i dim kako i priliči jednom stoner filmu.

Riječ je o DIY radu njemačkog redatelja Joerga Steinecka koji je svoj put započeo davne 2005. Svoju finalnu verziju film je doživio 2015. i od tada putuje raznim festivalima i oduševljava prikazima raznih rodonačelnika žanra. Moći će se vidjeti početke bendova poput Kyussa, FATSO JETSONa, HORNSSa i načina organizacije DIY svirki u pustinji koje su kasnije dale i ime žanru.

Potom će se na isti stage staviti instrumenti i složiti prvi pravi sound clash sporih rifova. Članovi zagrebačkih bendova poput Disbaja, Left to Starve, Mališa Bahat, Stonebride, BAMWISE će samo za Vas svirati čiste improvizacije. Nema definiranih rifova i priprema. Ovo je suštinski rock sučeljavanje iz kojega se stvaraju nove tripoidne kulise. 

Ulaznice po cijeni od 10.00 kn će se moći kupiti na ulazu kluba! 

(Damir Batarelo)
12. 1. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble