Urban Cult
Cool&fun
marketing

Kako jeftinije putovati II. dio - savjeti i trikovi Dijane Habjan

U petak, 13.1. u 19 sati u Booksi će se održati drugi dio predavanja nazvanog Kako jeftinije putovati.  
Prisutni će na ovom predavanju saznati kako organizirati vlastito putovanje na što povoljniji način, gdje pronaći potrebne informacije i na što obratiti pažnju kod planiranja putovanja. S obzirom da je tema vrlo opširna, a savjeta mnogo, predavanje je podijeljeno u dva dijela. 

Na prvom dijelu koje je održano u studenom bilo je govora o odabiru destinacije i podijelili su se brojni savjeti vezani uz odabir i plaćanje transporta, pogotovo avionskog. Drugi dio predavanja više će se fokusirati na smještaj i kreativne načine pomoću kojih se može pronaći najpovoljnija opcija za vlastito putovanje

Svoja će iskustva i savjete podijeliti Dijana Habjan, strastvena putnica koja već godinama sama organizira svoja putovanja, od onih ležernih i "ljenčaroških" do brzih i avanturističkih. 

Autobusom i brodom Dijana je obišla Filipine, Tajland, Singapur, Hong Kong i Kuala Lumpur, više od tisuću i pol kilometara po Rumunjskoj tj. Transilvaniji prošla je autom, na Siciliji je vlakom prolazila kroz livadu zahvaćenu vatrom, a Šri Lanku je prošla s privatnim vozačem te bila još na puno drugih mjesta, na puno različitih načina. 

Svi koji dođu sigurno će na kraju predavanja imati dovoljno linkova i informacija da sami poslože cijenom pristupačno putovanje po vlastitoj mjeri.

(Ana Profeta)
11. 1. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble