Urban Cult
Cool&fun
marketing

Naljepnice za torbe s kojima nećete proći neopaženo

Trgovina novitetima u Vancouveru u Kanadi stavila je u prodaju naljepnice namijenjene onima čiji je smisao za humor pomalo pomaknut. Naime, naljepnice su za kofere, a prikazuju podrapani kofer u kojem se mogu vidjeti stvari poput droge, uredno složenih dolara ili vezane djevojke i sl.
Vlasnici dućana novitetima The Cheeky, Ryan McCormick i Colin Hart, napravili su zabavne naljepnice za prtljagu koje će svakom učiniti život zanimljivijim. Naljepnica daje dojam da je stranica torbe na koju je nalijepljena potrgana te otkriva unutrašnjost: uredno složene paketiće heroina ili slične protuzakonite robe.

Za oko 80 kuna po naljepnici kupac će moći osloboditi svoj smisao za crni humor i neugodno iznenaditi svakog tko pogleda u smjeru prtljage. Iako je niz slika na naljepnicama na neki način vezan za putovanja, a same naljepnice su za kofere, autori ovih duhovitih noviteta ne preporučuju pokušaj ukrcavanja u avion s njima. S obzirom na nervozu koja vlada u osiguranju aerodroma, najbolje ih je ipak lijepiti na torbe samo kad se putuje unutar granica zemlje.

'Mi zapravo samo pokušavamo dovesti ljude u što više situacija u kojima će biti pregledane sve njihove šupljine', kaže Ryan McCormick.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble