Urban Cult
Glazba
marketing

Londonska DJ-ica Miss Candy i berlinski DJ Abuze gosti na RNB Confusionu

Klupski program RNB Confusion ovog će petka u klubu The Best ugostiti renomirana imena londonske i berlinske scene, Miss Candy i Dj Abuze-a.
Advent Special naziv je večeri koja će ususret zagrebačkom adventu obogatiti sadržajem zagrebački noćni život, a dress code večeri je "All Black Everything". 

Upad na RNB Confusion Advent Special iznosi 30kn na ulazu kluba The Best. Nakon što je ekipa RNB Confusion-a u klub The Best dovela Justin Biebera,
u Petak 09. prosinca ugostit će poznate DJ face.

Miss Candy

Chris Brown, Jay Z, Alicia Keys i Jennifer Lopez samo su neka od imena sa kojima je nastupala atraktivna MISS DJ CANDY koja je poznato ime britanske r&b i hip-hop scene, a njen muzicki stil je najbolje opisati kao eklekticni mix r'n'b, hip-hop-a i mash-up-a. Često gostuje u razvikanim klubovima kao sto su Ministry of Sound, Hammersmith Palais, Hippodrome među ostalima.

Dj Abuze

Poznato berlinsko DJ lice, DJ Abuze-a rezident je hip berlinskih klubova "Soda Club“, „Adagio“ na Potsdamer Platz te „Felix“, a na njegove setove plesali su neke od najvećih njemačkih zvijezda. Svoj stil opisuje kao eksplozivni mix plesnog r'n'b-a, hip-hop-a i mash-up-a!

Zagrebačke boje muzički će predstavljati rado viđeno dj lice Indy koji je standardna postava svih RNB Confusion partyija.


(Adnan Mehmedović - Medo)
7. 12. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble