Urban Cult
Glazba
marketing

Svemir će održati koncertnu promociju u KSET-u

Zagrebački bend Svemir održat će novu koncertnu promociju albuma ”Male laži” u KSET-u u utorak, 6. Prosinca, pod nazivom „Svemir svira do kraja @ KSET“.
Nakon prošlotjednog prisilnog prekida koncertne promocije od strane policije u KSET-u, grupa Svemir odlučila je održati novu promociju albuma ''Male laži''. Promocija će se ponovno održati u Klubu studenata elektrotehnike (KSET) u utorak, 6. prosinca s početkom u 21:30 sati. 

''Male laži'' treći je studijski album Svemira koji djeluje na glazbenoj sceni posljednjih pet godina. To je vrhunski indie gitaristički pop-rock s podosta elemenata americane, a odlikuju ga kvalitetni tekstovi Zvonke Obajdin kojoj su glavni motivi ljubav, prolaznost i svakodnevica. 

Na novom su albumu, uz vlastite autorske pjesme, uglazbili Tina Ujevića i ”Pobratimstvo lica u svemiru”, ali i Vjekoslava Majera i njegov ”Snijeg”. Uz pjesme s albuma ''Male laži'' Svemir će izvesti i poneke sa svojih prethodnih studijskih albuma ''Svemir'' i ''Tako jako''. 

Aktualni videospot Svemira ''Dunjina pjesma'' u režiji Marine Uzelac te Darija Bukovskog na kameri možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=ORzejgwn0Lk 

Ulaz na koncert je besplatan, a posjetitelje se ljubazno moli da poštuju satnicu jer će koncert početi na vrijeme.

(Ivana Lulić)
2. 12. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble