Urban Cult
Izložbe
marketing

Otvorenje Izložbe analognih fotografija HCOCH Dražić Igora u HUIU galeriji

U četvrtak, 24. studenog 2016.g. u 20.00 sati u HUIU galeriji u Zagrebačkoj 27 – Pula održati će se otvorenje izložbe fotografija HCOCK Dražić Igora, koja je drugi dio projekta HITC HCOCK.
Fotografije su rezultat paralelnog procesa unutar HITC-a. Izvedene u crno-bijeloj tehnici, razvijane u laboratoriju pod budnim okom majstora svog zanata, doprinijeti će doživljaju estetike filmova iz prve faze Hitchcockovog stvaralaštva.  

Fotografije  HCOCK su rezultat fotografiranja procesa snimanja iz perspektive fotografa. Dekonstrukcija filmskog kadra u vertikalni kadar daje potpuno novi doživljaj odnosa prostora i samih likova. Multimedijski projekt HITC HCOCK spoji je videa, glazbe i optičke iluzije, u funkciji vizualnog razbijanja ili spajanja prostora. 

Projekt je fokusiran na ženske likove i njihov (ne)odnos inspirirane opusom rane faze Alfreda Hitchcocka. Kroz prezentaciju ženskih likova igramo se estetikom glazbe iz Hitchcockovih filmova, koja je zvučna podloga i sastavni dio cijelog projekta s ishodišnom točkom dekonstrukcije originalne glazbe; kompozicijom, kadriranjem i kostimima u funkciji „veličanja“ ili „kastriranja“ ženskog lika.


(Kristina Nefat)
22. 11. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble