Urban Cult
Glazba
marketing

'Kontra regula - Tribute to Dino Dvornik'

Uskoro se približava druga godšnjica smrti našeg neprežaljenog funk velikana Dine Dvornika. Omiljeni Enfant terrible nenadano nas je napustio, no i dan danas njegove pjesme i duša žive svoj život među nama.
Za sve mnogobrojne obožavatelje Dinovog lika i djela Croatia Records pripremila je neponovljivo i bogato DVD + poklon CD izdanje ''Kontra Regula – Tribute to Dino Dvornik''.
 
Ovo jedinstveno izdanje donosi vam snimku velikog istoimenog koncerta u čast Dinu Dvorniku, održanog u lipnju 2009. na Bačvicama u Splitu.  Na tom velikom događaju, uz apsolutno veličanstvenu atmosferu, najveće hitove koje je Dino proizveo tijekom svoje dugogodišnje karijere izveli su njegovi bliski kolege glazbenici.
Uz DVD, ovo izdanje upotpunjeno je i audio zapisom istog koncerta na CD-u.
 
Prvi singl s kojim će se predstaviti ovo izdanje je dobro poznata pjesma ''Rušila sam mostove od sna'' koju je s Josipom Lisac, čiji virtuozni vokal krasi i originalnu izvedbu, otpjevao Gibonni. Osim njih, Dinove hitove maestralno su izveli i mnogi drugi vrhunski glazbenici: Mario Huljev, Dean Dvornik i Kineski zid, Neno Belan, Nina Badrić, Davor Gobac, Ivana Kindl i drugi.
 
DVD i CD izdanje ''Kontra Regula – Tribute to Dino Dvornik'' na tržište izlazi 20.08.2010., točno na dan kada bi Dino proslavio svoj 46. rođendan.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble