Urban Cult
Glazba
marketing

JazzIVA za završetak fetsivala u Vodicama

Iva Smojver i njezin band JazzIVA 30. srpnja zatvaraju renomirani jazzfestival u Vodicama te najavljuju večer vrhunske glazbe i odlične zabave.
Pjevačica Iva Smojver i njezin band JazzIVA zatvaraju ovogodišnje 8. izdanje renomiranog jazz festivala u Vodicama.

U petak, 30. srpnja nastupaju na otvorenoj pozornici na Obali Vladimira Nazora u tome živopisnom mjestu u srcu Dalmacije.

Mlada i talentirana pjevačica i violinistica Iva Smojver u svom bandu JazzIVA okuplja
uspješne i svestrane glazbenike s kojima dijeli istu ljubav prema glazbi i želju za prelaženjem strogih granica glazbenih žanrova i stilova.

Vođena idejom da svako vrijeme rađa vlastite standarde - vječno zelene pjesme bez
ograničenog roka trajanja, Iva na svoj repertoar ne bira ono što bi možda 'trebalo izvoditi', već prije svega pjesme 'u koje sama vjeruje'.
U bazi repertoara i dalje su vječno zelene teme poput Summertime (George Gershwin) ili Watermelon Man (Herbie Hancock) - 'osvježene' kasnijim iskustvima funka, fusiona i R&B-a. No većinu repertoara čine poznate pop i R&B uspješnice poput The Sweetest Taboo (Sade) ili Don't Stop the Music (Rihanna) odjevene u privlačno 'jazzy ruho' novih harmonija i ritmova, koje kao da tek u tom 'novom ruhu' otkrivaju svoju pravu 'evergreen' kvalitetu.

Rezultat je 101% originalna 'JazzIVA mješavina' stilova, utjecaja i afiniteta koja plijeni raznolikošću i svježinom, te redovito nailazi na odlične reakcije i publike i kritike.

Za nastup u Vodicama Iva je okupila band renomiranih glazbenika u kojem nastupaju: Jerko Valdevit - saksofon, Matej Deronjić - klavijature, Goran Delač - bas gitara i Robert Jambrušić - bubnjevi.

Ivin baršunasti vokal, atraktivan program i osebujne izvedbe garancija su vrhunske
glazbe i odlične zabave, a Iva i njezin band pozivaju Vodičane i sve njihove goste da im se pridruže u nezaboravnoj večeri za sve generacije.

Energično, uzbudljivo, jazzy i sa stilom - JazzIVA u Vodicama 30. srpnja!
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble