Urban Cult
Glazba
marketing

Švedski sludge veterani Suma dolaze u Močvaru

Švedski sludge veterani Suma 8.11. dolaze u Močvaru!
SUMA (Švedska)

Sludge veterani Suma, fantastičan lajv bend koje je itekako poznat metal i rock entuzijastima Zagreba, vraća se u grad nakon 8 godina izbivanja. Razlog dolaska u Zagreb, kao i cijele im turneje je izlazak novog albuma, "The Order of Things". Albumi ovog benda nisu česti (ovaj je prvi nakon šest godina izdavačke neaktivnosti) i svaki od njih je malo remek djelo. 

Produkciju i snimanje je ponovo odradio Billy Anderson, također veteran na underground rock sceni. Moglo bi se reći da je i dodatni član benda, što ne čudi jer im je ovo već treći ili četvrti zajednički projekt. Album donosi još veći pomak na eksperimentalniju i mračniju stranu rock spektra nego prijašnji albumi. 

Psihodelično šamansko mantranje u gustim i tamnim oblacima sludge riffova, grmljavina zaglušujućih bubnjeva i oluja atmosferičnih i anksioznih semplova zvukova, isječaka iz filmova i zujanja - ukratko bi mogao biti opis ovog opusa. Poznati po iznimno bučnim i gotovo obrednim koncertima stekli su fanove širom svijeta i status koncertne atrakcije koja se ne propušta. 

Gomila decibela koju proizvodi Suma iskustvo je potrebno svakom iskonskom slušatelju i štovatelju sludge metala, jednog od najtežih i najabrazivnijih podžanrova rocka, ali ne samo njima nego i svakome tko želi doživjeti fantastično koncertno iskustvo. 

"...Imagine The Melvins "Lysol" being played at you full- blast through a wind-tunnel full of Dark Matter; THAT heavy." (The Sleeping Shaman webzine)

Suma - The Order Of Things (2016) Full Album
www.youtube.com/watch?v=DMoti7dE1mo

(Danijel Badanjak)
3. 11. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble