Urban Cult
Kazalište
marketing

Reprize popularne krimi-komedije u Zajcu

Na popisu predstava koje su zadržane na repertoaru Talijanske drame prema želji i traženju publike, prva je Omicidi in pausa pranzo / Umorstva u pauzi za ručak
Predstava je nastala prema istoimenom hit romanu Viole Veloce, u koprodukciji s kazalištem La Contrada – Teatro Stabile iz Trsta. Reprize ove predstave bit će u četvrtak 20, u petak 21. i u subotu 22. listopada 2016. u 19:30 u HKD-u na Sušaku. Paola Galassi redateljica je predstave i autorica dramatizacije romana koji je prvi put postavljen na kazališnu scenu 28. travnja ove godine na sceni HKD-a na Sušaku. 

U predstavi igraju proslavljeni talijanski glumci Rossana Carretto, Gualtiero Giorgini, Marcello Mocchi, Paola Bonesi, te glumci Dramme Italiano / Talijanske drame Rosanna Bubola i Giuseppe Nicodemo. Scenografkinja je Aleksandra Ana Buković, kostimografkinja je Manuela Paladin Šabanović, a oblikovatelj svjetla Predrag Potočnjak. 

Glavna junakinja Francesca Zanardelli službenica je u velikoj talijanskoj firmi, koja nakon pauze za ručak, nalazi tijelo svoje kolegice pod radnim stolom zajedničkog ureda. Tako počinje zabavna krimi-komedija gdje u igri sprovoda, ispitivanja, telefonskih poziva, neočekivanih susreta i obrata, junakinja duboko preispituje svoj život, ne samo profesionalni, već obiteljski i ljubavni. U međuvremenu, za tristotinjak službenika poduzeća strepnja postaje dio svakodnevice te se počinju i međusobno sumnjičiti. 

Omicidi in pausa pranzo / Umorstva u pauzi za ručak parodija je krimi-žanra koja govori o novom obliku mobbinga, a koja djelomično zadire i u drugi, ljubavni žanr. 

Predstava se izvodi s titlovima na hrvatskom jeziku.

(Milena Jerneić)

20. 10. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble