Urban Cult
Izložbe
marketing

Otvorenje izložbe: Dino Zrnec "Između radova"

Muzej suvremene umjetnosti Zagreb poziva na otvorenje izložbe Dine Zrneca ''Između radova'' u utorak 4. 10. 2016. u 18 sati.
Još za vrijeme gradnje, a osobito nakon otvorenja nove zgrade Muzeja suvremene umjetnosti, mnogi su umjetnici na različite načine tematizirali Muzej u svojim radovima. Rezultati takvih praksi uvijek su fascinantni jer umjetnici na drugačiji i neočekivan način interpretiraju različite aspekte muzejskog rada te ga inovativno i kreativno približavaju publici pomažući u jednoj od najvažnijih muzejskih uloga, a to je uloga medijatora između publike i umjetničkog djela. ž

Stoga su i ovim povodom pri pripremama za izložbu u MSU galeriji rado otvorena vrata depoa slikaru Dini Zrnecu, jednom od najzanimljivijih i najperspektivnijih mladih hrvatskih umjetnika, očekujući s nestrpljenjem rezultat njegova istraživanja ''muzeja iza scene''. 

Naime, Dino Zrnec istaknuo se na hrvatskoj sceni svojim specifičnim položajem slikara-istraživača, autora koji preispituje osnovne postulate slikarstva kao medija, ali i muzeja kao dijela kompleksnog institucijalnog okvira za produkciju i prezentaciju umjetničkog stvaralaštva. Izložba ''Između radova'' još je jedna sjajan novi projekt apstraktno-prostornog slikarstva kojim se Zrnec bavi i koji potvrđuje privlačnost takvog promišljanja slikarstva u današnje vrijeme. 
Izložba je otvorena do 23. listopada 2016.

(Zoran Đopar)
1. 10. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble