Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba "PerceiveArt predstavlja" u Galeriji Ericsson

Izložba naziva "PerceiveArt predstavlja" otvara se u Galeriji Ericsson u utorak, 04. listopada 2016. u 12:00 sati.
Suradnja Galerije Ericsson i portala PerceiveArt.com rezultirala je skupnom izložbom sedmero umjetnika različitih generacija i izričaja. Ana Ratković, Natalia Borčić, Mercedes Bratoš, Dora Bakek, Nikolina Knežević, Zoran Kakša i Relja Rajković predstavit će se svojim recentnim radovima u mediju slike, grafike i skulpture.   

Cilj izložbe je prezentirati zaposlenicima tvrtke Ericsson Nikola Tesla raznolikost i bogatstvo suvremene hrvatske likovne scene kroz diferencirane izričaje i tehnike redovima šestero akademskih umjetnika, te jednog osebujnog oblikovatelja nakita.   Izložba će trajati do 25.10.2016.   

  O Galeriji Ericsson: 

Suvremeno opremljen galerijski prostor Ericssona Nikole Tesle osmišljen je kao mjesto za upoznavanje s umjetničkim stvaralaštvom zaposlenika kompanije i vanjskih umjetnika. U njemu se redovito održavaju i raznovrsne prezentacije vezane uz aktualna kompanijska događanja. Galerija Ericsson otvorena je još 1974. godine te, uz pauzu od 2001. do 2006. godine, već desetljećima pridonosi raznolikosti i bogatstvu društvenog života. Upotpunjujući potrebe ljudi za umjetničkim doživljajem, ona unapređuje radne uvjete i osjećaj pripadnosti kompaniji. Zahvaljujući kvalitetnom programu i inovativnom postavu, galerija je vrlo dobro prihvaćena među zaposlenicima, poslovnim partnerima kompanije kao i od strane umjetnika i stručnih krugova.
   http://www.ericsson.hr/izlozbe

(Sonja Švec Španjol)
2. 10. 2016.    
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble