Urban Cult
Cool&fun
marketing

Ulaznice za nastupe stand up komičara Daniela Slossa su u prodaji!

Dvadesetpetogodišnji škotski stand up komičar Daniel Sloss nakon izuzetno uspješne sezone u New Yorku te potpuno rasprodane dvomjesečne turneje u Australiji i Novom Zelandu stiže u Hrvatsku.
Premijera njegovog najnovijeg showa “So?” održana je prije koji dan u Edinburgu na festivalu Fringe. Slijedi velika europska turneja tijekom koje će obići čak 16 država, a među njima i Hrvatsku.

Daniel Sloss, uz gosta Kai Humphriesa, nastupit će u Splitu (nedjelja 23.10.) i Zagrebu (ponedjeljak 24.10.).

Potpuno novi materijal “So?” Splićani će moći pogledati 23.10. u 20 sati u Domu HV Lora, a dan kasnije, 24.10., Zagrepčani će od 19 sati u Teatru &TD imati istu priliku.

Uz ove nastupe u Splitu i Zagrebu, za koje su ulaznice već u prodaji, u pripremi je i nastup u Rijeci u subotu 22.10., ali će se ulaznice naknadno naći u prodaji.

Slossov humor ne poznaje granice niti tabu teme, nisu mu strani politički i seksualno nekorektni komentari kojima publiku nasmijava do suza, a na inteligentan i intrigantan način proziva licemjerje ljudske prirode.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.

SPLITSKI SHOW - DIREKTNI LINK ZA KUPNJU:

Cijena: 100 kn (numerirano sjedenje)!


ZAGREBAČKI SHOW - DIREKTNI LINK ZA KUPNJU:

Cijena: 120 kn (nenumerirano sjedenje)!
Napomena: Na blagajni Teatra nije moguće kupiti ulaznice za ovaj show. Samo na dan nastupa, 2 sata prije početka, u Teatru &TD će biti otvoreno posebno prodajno mjesto (ukoliko ulaznica bude u prodaji!).

(K.D.)
10. 9. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble