Urban Cult
Film
marketing

Nepotkupljiva nagrada za film 'U početku'

Transparency International Hrvatska na održanoj je press konferenciji predstavio svoj program Kulturom po korupciji u sklopu kojeg će biti organizirano niz kulturnih aktivnosti kroz koje će se ukazivati na štetnost korupcije i njene posljedice.
Prva aktivnost KaPeKa je „Kinom po korupciji" koja će se realizirati u sklopu Motovun Film Festivala. Suradnja je dogovorena početkom ove godine, nakon čega je TIH zatražio od svih ogranaka Transparency Internationala u regiji Europa i Središnja Azija pomoć u pronalaženju filmova koji su tematski vezani uz korupciju. Ukupno je preporučeno osam filmova; među kojima je kao najbolji TIH odabrao francuski film "U početku" redatelja Xaviera Giannolija! Film je prikazan u službenoj konkurenciji Festivala u Cannesu, a govori o sitnom kriminalcu koji je izmislio izgradnju autoputa, kako bi od zainteresiranih poduzetnika u francuskoj provinciji primao mito. Snimljen je prema istinitom događaju.
  
Isti će biti prikazan u Motovunu u ponedjeljak, 26. srpnja u 21 sat, u sklopu otvaranja festivala, a biti će mu uručena Nepotkupljiva nagrada.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble