Urban Cult
Cool&fun
marketing

Felix Jaehn priredio nezaboravan tulum u Aquariusu

Nezoboravni tulum u Aquariusu priredio je DJ Felix Jaehn, iznimno uspješan njemački producent i remikser, koji je orijenitiran prema atmosferskom deep houseu s primjesama popa. 
Otkako je njegov remix pjesme Cheerleader jamajkanskog glazbenika Omi-ja dosegao # 1 na iTunes ljestivici u 55 zemalja, 22-godišnji njemački producent i DJ postigao je međunarodno priznanje, koje je pružilo nove mogućnosti i otvorilo nove suradnje za njegov komercijalno privlačan zvuk.    

Do sitnih jutarnjih sati Felix Jehn zabavljao je dupkom ispunjen klub, a atraktivne plesačice dizale su atmosferu do usijanja. U opuštenom ljetnom izdanju, na stotine posjetitelja plesalo je i zabavljalo se uz ritmove najboljih svjetskih hitova sve do jutra.


Ujedno možete pogledati i Aquariusove hostese u novim kupaćim kostimima koji su nastali u suradnji sa modnim dizajnerom Zoranom Aragovićem.  

Tako su djevojke jučer osvanule u kupaćim kostimima iz Aragovićeve nove cruise kolekcije BiteMyStyle, koja je inspirirana živim neonskim bojama, koje je dizajner savršeno uklopio s ljetnim mornarskim prugama.


(M.K.)
26. 7. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble