Urban Cult
Cool&fun
marketing

Holivudska zvijezda Ruby Rose priredila party za pamćenje u Aquariusu

Senzacionalnu sezonu novouređenog kluba Aquarius na Zrću, koji se upisao na svjetsku kartu najpopularnijih odredišta za zabavu, uveličala je sinoć i Ruby Rose, nova hollywoodska zvijezda, 30-godišnja manekenka i glumica, koja je svjetsku slavu stekla ulogom u američkoj hit seriji „Orange is the New Black“. 
Lijepa glumica androgenog izgleda nedavno je krenula na svoju prvu veliku DJ turneju, u sklopu koje je jučer gostovala i u klubu Aquarius na Zrću.    

Ruby se odlično zabavila, svirala je dva i pol sata, odnosno dulje nego što je bilo dogovoreno, tijekom kojih je pjevala zajedno sa svojim fanovima. U nekoliko navrata je svojim obožavateljima bacala majice sa DJ pulta i konstatno komunicirala s publikom pogledima i plesom.    

Njezin nastup popraćen je spektakularnim light showom, sa bine su padale konfete, a hollywoodska zvijezda je bila vidno oduševljena atmosferom u Aquariusu.   

U svojim zahtjevima je bila izuzetno skromna, osim visokog nivoa sigurnosti, tražila je od menadžmenta kluba tek mineralnu vodu tijekom nastupa.   

O svom dolasku u Hrvatsku Ruby Rose je i sama pisala na svom Instagram profilu, na kojem ima vrtoglavih 7.4 milijuna sljedbenika, spominjući nezaboravne zalaske sunca.   

https://www.instagram.com/p/BIGIwntAkDp/

(M.K.)
21. 7. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble