Urban Cult
Književnost
marketing

Poziv na druženje s Florom Turner-Vučetić

Izdavačka kuća Algoritam i Vinyl bar pozivaju na druženje s autoricom Florom Turner-Vučetić povodom izlaska knjige Ljubavne slastice na engleskom jeziku The Sweet Taste of a Dalmatian Love Affair; Croatian family recipes u četvrtak, 14. srpnja u 19.30 sati u Vinyl baru, Bogovićeva 3, Zagreb.
Kulturno-modni događaj će, osim autorice, uveličati urednik knjige Neven Antičević i modeli u haljinama Larie by Marina Lacković.
Izdavačka kuća Algoritam izdala je knjigu Flore Turner-Vučetić Ljubavne slastice, ali ovaj put na engleskom jeziku. The Sweet Taste of a Dalmatian Love Affair; Croatian family recipes prekrasna je knjiga o ljubavi koju nisu uništili niti kilometri daljine. Pisma prepuna osjećaja i hrvatskih zaboravljenih recepata satkana su u priču koju bi svaki romantik i ljubitelj mediteranskih jela htio imati. 

Knjiga je namijenjena „…svim nepopravljivim romantičarima, nostalgičarima za nekim davnim vremenima kada se muškarac, poput junaka iz Zagorkinih romana, izabranici svoga srca udvarao pišući duga ljubavna pisma, šaljući cvjetnim motivima urešene razglednice, a naklonost pokazivao blagim cjelovom u obraz.“, Ivana Orešić, Jet Set Magazin

Otok Hvar iz razdoblja ranog dvadesetog stoljeća prikazan je kroz ljubavni zaplet Flore i Viktora, recepte koji još jednom potvrđuju da ljubav zaista ide kroz želudac, ali i kroz mnoštvo fotografija iz obiteljske kuće naše junakinje. Sve je to prikupila njezina unuka i priuštila nam ulazak u otočki svijet toga doba. Ljubavna priča, povijesna knjiga, kuharica. 

Ova je knjiga sve to, ali i mnogo više. Poruka koju na kraju ostavlja dublja je od svih mora koja su se morala preplivati kako bi protagonisti održali svoju neraskidivu vezu.

(Z.D.)
13. 7. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble