Urban Cult
Film
marketing

'Neka ostane među nama' nagrađen dvjema nagradama

Igrani film „Neka ostane među nama“, redatelja  Rajka Grlića, nagrađen je dvjema prestižnim nagradama na 45. međunarodnom festivalu u Karlovym Varyma i to Nagradom za najboljeg redatelja i Nagradom Europa Cinemas Label.
Film je snimljen u koprodukciji Mainframe Zagreb, HRT, NP7 Zagreb, Yodi film Beograd i Studio Maj Ljubljana.
 
Na upravo završenom  45. međunarodnom filmskom festivalu u Karlovym Varyma (2.- 10. srpnja 2010.) u Češkoj, Rajko Grlić nagrađen je Nagradom za najboljeg redatelja za svoj film „Neka ostane među nama“.

Uz tu nagradu, filmu je pripala i prestižna nagrada Europa Cinemas Label, koju dodjeljuje mreža europskih kina Europa Cinemas, a koja promiče prikazivanje europskih filmova u kinima diljem Europe.
 
Nagrada se dodjeljuje samo jednom filmu iz natjecateljskih programa najvećih svjetskih filmskih festivala - Berlina, Cannesa, Venecije i festivala u Karlovym Varyma, a donosi filmu dodatnu promociju u medijima i na filmskim sajmovima te zastupljenost u europskoj kino distribuciji. Po prvi puta je dodjeljena 2003. Godine na filmskom festivalu u Cannesu.
 
„Neka ostane među nama“ hrvatsku kino premijeru imao je u ožujku  ove godine, a nakon festivala u Karlovym Varyma film će sudjelovati i u natjecateljskom programu 57. festivala igranog filma u Puli.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble