Urban Cult
Glazba
marketing

Japanski psihodeličari Kikagaku Moyo 28.6. u Močvari

Poznata je nepobjedivost japanskih bendova u ekstremnim glazbenim žanrovima, kao i u žanrovima koji zahtjevaju veliko sviračko umijeće. 
A psihodelija kakvom se bave Kikagaku Moyo uklapa se u obje definicije. Psihodelija u pravom smislu riječi - glazba koja djeluje na psihu kidajući je na djeliće, a ne neko pomodno čupkanje po žicama i smušeno gledanje u pod! 

Nakon noći i noći beskonačnog halucinatornog jammanja u svom tokijskom podrumu, ova postrojba freakova odlučuje izaći na svjetlo dana, i u relativno kratko vrijeme, preko dva hvaljena albuma i nastupa na prestižnom Austin Psych Festu uspinje se među perjanice bruklinškog psihodeličnog labelaBeyond Beyond is Beyond (The Entrance bandMyrrors, itd), pa i među svjetske predvodnike žanra. 

Poput zemljaka Acid Mothers Temple, i Kikagaku Moyo miješaju sva agregatna stanja psihodeličnog seruma, koristeći pritom formulu psych+folk+prog+drone+kraut = FREAK OUT!!! 

A mi smo ponosni što će na svom intergalaktičkom putovanju u srce tekućeg mraka zastati i u Močvari, kako bi promovirali najnoviji album House in the Tall Grass i na jednu večer nam od mozgića napravili kašicu!

Kikagaku Moyo - Tree Smoke
https://youtu.be/JuXMgO4hOyI

Kikagaku Moyo "Kodama"
https://youtu.be/k7x1iWSSMkc

ONO (ex MOKRE GLJIVE, Zagreb)

ONO je novi glazbeni projekt ekipe iz bendova Mokre GljiveNemeček iMMessy Oscillatorsa, oformljen krajem jeseni 2015. godine.  

Za svoju glazbu vole reći da je primitivna i izražajno ambijentalna s elementima narodne psihodelije i noise te drone zvukova. Mnogi su rekli za njihove prethodne koncerte da su uzbudljivo rock putovanje i zaustavljanje na stanicama pod imenom psihodelija, krautrock, post-rock, aliONO sada pomiče tu granicu i stvara novo glazbeno iskustvo koje definitivno vrijedi osjetiti i doživjeti. 

Tin, Ivan i Vedran koji čine ONO putuju fantastičnom transverzalom psihodelije već dugo vremena i pravi su znalci u stvaranju situacija pomućenosti uma i vrhunskog glazbenog doživljaja. Glazba koju će isporučiti ovaj trojac sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim, dapače priredit će vam psihodelični praznik za vaša osjetila. 

Upad u pretprodaji: 45 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 60 KN 

Pretprodajna mjesta:
Klub Močvara, Trnjanski nasip bb
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13

(Z.D.)
27. 6. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble