Urban Cult
Književnost
marketing

Durieux na Design Districtu

U sklopu Festivala Design District Zagreb od 16. do 19. lipnja 2016. ispred književnog kluba Booksa u Martićevoj ulici održat će se i mali prodajni sajam knjiga.
Na istom ćete moći kupiti Durieuxova izdanja po sniženim cijenama. U ponudi će biti dostupna i neka stara godišta kao i nove brojeve časopisa Fantom slobode po izuzetno povoljnim cijenama.

Tom će se prigodom u Booksi, u četvrtak 16. lipnja u 20 sati, održati i predstavljanje nove knjige Andrije Škare "Slušaj me", zbirke kolumni o glazbi i književnosti koje je pisao za portal Booksa.hr, a koja je upravo objavljena u izdanju Durieuxa.
 
Nakon promocije slijedi koncert Matije Habijanca, domaćeg indie prvoborca, kralja lo-fi estetike, začinjavca trendova koji u vrijeme kada ih je kreirao to još nisu ni bili. Ova književno-glazbena večer imat će poseban ugođaj jer će se održati na otvorenom, ispred Bookse u Martićevoj 14d.
 
Matija će svirati stare, dobro poznate hitove, ali i poneku novu pjesmu s nadolazećeg EP-ja, a Andrijinu knjigu će, uz njega, predstaviti moderator Neven Svilar i urednici Ivana Rogar i Luka Ostojić.


(K.T.)
15. 6. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble