Urban Cult
Film
marketing

Njava filmova od 08.-14. 07.

Pisma Juliji
IZVORNO IME: Letters to Juliet
REDATELJ: Gary Winick
ULOGE:  Amanda Seyfried, Vanessa Redgrave, Christopher Egan, Gael Garcia Bernal
ŽANR: Romantična komedija
TRAJANJE FILMA: 102 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: Mlada Amerikanka Sophie dolazi u Veronu, grad u kojem je rođena Julija – slavni lik iz još slavnijeg djela „Romeo i Julia“. Sophie se uskoro pridružuje grupi dobrovoljaca koji odlučuju odgovoriti na pisma Juliji u kojima traže ljubavne savjete. Sophiejin odgovor na pismo iz davne 1951. godine inspirira njegovu autoricu da nakon toliko godina doputuje u Italiju u potrazi za davno izgubljenom ljubavi. Taj će dolazak pokrenuti niz nevjerojatnih događaja u kojima će svatko od likova upoznati pravo značenje riječi ljubav i doživjeti trenutke o kojima nikad nisu sanjali. 
Nanny McPhee: Povratak čudesne dadilje
IZVORNO IME: Nanny McPhee and the Big Bang
REDATELJ: Susanna White
ULOGE:  Emma Thompson, Ralph Fiennes, Ewan McGregor, Maggie Gyllenhaal
ŽANR: obiteljska komedija
TRAJANJE FILMA: 110 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: UK/Francuska/SAD
SADRŽAJ FILMA: "U nastavku filma „Nanny McPhee“ dvostruka dobitnica nagrade Oscar Emma Thompson vraća se ulozi čudesne dadilje koja se pojavljuje tamo gdje je najpotrebnija u ovoj predivnoj i humorističnoj bajci koja je oduševila tisuće djece širom svijeta. 
U najnovijoj avanturi, Nanny McPhee dolazi pred vrata mlade majke Isabel Green (Maggie Gyllenhaal) koja pokušava voditi obiteljsku farmu dok je njezin muž (Ewan McGregor) na ratištu. Ali nakon što je došla, Nanny McPhee uskoro otkriva da Isabelina djeca vode pravi mali rat protiv svojih dvoje razmaženih rođaka koji su došli i odbijaju otići. Koristeći sve svoje najbolje metode koje uključuju leteći motocikl, kip koji oživljava i bebu slona koja se pojavljuje na najčudnijim mjestima, Nanny McPhee pokušat će kompletno kućanstvo Greenovih naučiti pet vrijednih životnih lekcija. 
Starci
IZVORNO IME: Grown Ups
REDATELJ: Dennis Dugan
ULOGE:  
Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Salma Hayek, Rob Schneider, David Spade
ŽANR: Komedija
TRAJANJE FILMA: 103 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: "Starci su komedija o petorici prijatelja i bivših suigrača (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade i Rob Schneider) koji se nakon godina razdvojenosti ponovno sastaju povodom smrti njihovog srednjoškolskog trenera košarke. Skupa sa ženama (Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph) i djecom, unajme veliku kuću na jezeru kako bi zajedno proslavili Dan nezavisnosti. Nastavljajući svoje druženje nakon toliko godina, počinju shvaćati da starenje nužno ne znači i odrastanje... 
Početak
IZVORNO IME: Inception
REDATELJ: Christopher Nolan
ULOGE:  Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard
ŽANR: Triler SF
TRAJANJE FILMA: 144 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: UK/SAD
SADRŽAJ FILMA: Christopher Nolan („Memento“, „Nesanica“, „Prestiž“, „Batman početak“, „Vitez tame“) napisao je, producirao i režirao film POČETAK za koji je, nakon što je završio snimanje, izjavio da mu je bio najzahtjevniji projekt karijere. U svom novom filmskom uratku okupio je uistinu veličanstvenu glumačku postavu koju predvode za Oscara nominirani Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Ellen Page i Tom Berenger te dobitnici nagrade Oscar Marion Cotillard i Michael Caine. DiCaprio u filmu glumi čovjeka koji posjeduje mogućnost ulaziti ljudima u snove i ugraditi im ili iz njih izbaviti potrebne informacije. Ellen Page, Tom Hardy i Joseph Gordon Levitt glume članove njegovog tima koji pokušavaju ukrasti inovativnu ideju koja bi mogla promijeniti čitav svijet… 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble