Urban Cult
Cool&fun
marketing

Nova Missica Petra Bojić slavila u novaljskom klubu Cocomo!

U hotelu Luna Island na otoku Pagu održan je nasljednički izbor Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, izbor Miss Supranational Croatia, od vlasnica licence Tamare Roglić i Sanje Bjedov Popović, i pobednica je 22-godišnja Zagrepčaka Petra Bojić. Službeni After Party održao se u novaljskom klubu Cocomo, gdje je pobjednica uz direkciju slavila do jutra. Bio je tu i sveprisutni novaljski gradonačenlink Ante Dabo.   
Hrvatska je dobila svoju prvu Miss Supranational, nasljednički izbor bivšeg Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, a kruna najljepše pripala je 22-godišnjoj zagreščaniki Petri Bojić. Izbor se održao u hotelu Luna Island na otoku Pagu, voditeljice su bile Hana Tabaković, Paula Jelinek i Maja Lena Lopatny, nastupili su Jasmin Stavros i sastav Barabe

Vlasnice licence Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić napravile su sjajan posao oko organizacije i nadaju se kako će prva Miss Supranational Hrvatske već prvu godinu biti u TOP 20 ljepotica iz cijelog svijeta. 

Miss Supranational Hrvatske 2016. je zagrepčanka Petra Bojić (22), koja će boje Hrvatske predstaviti 2. prosinca na svjetskom izboru ljepote u Poljskoj. Druga pratilja Miss Supranational je Diana Bilušić iz Županje, a prva pratilja je Elena Dizdar iz Zagreba. Dok je lentu Miss fotogeničnosti osvojila Edita Marenić iz Zaboka.

Izbor je prošao sjajno, a pobjednica i direkcija izbora slavile su u novaljskom klubu Cocomo na službenim After Partyu. 

"Klub Cocomo ima prekrasan interijer, a i zabavan program, ovdje nam je uvijek drago doći i nedamo se doma..." - izjavila je Tamara Roglić, jedna od vlasnica licence Miss Supranational. 

"Presretna sam pobjedom. Došla sam proslaviti u meni najljepši novaljski klub Cocomo, pa se dalje pripremati za svjetski izbor ljepote 2. prosinca u Poljskoj." - izjavila je nova Missica Petra Bojić. 

I na izboru u hotelu Luna Island i na "Afteru" u klubu Cocomo bio je i sveprisutan gradonačelnik Novalje, Ante Dabo

Autori fotografija: Tomislav Beroš i Bruno Zlomislić

(F.B.)
12. 6. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble