Urban Cult
Glazba
marketing

Andrew Bear i Malady Lane

9.6u KSET-u nas očekuje prava Blues Rock/Garage poslastica! Iz Ukrajine dolazi Andrew Bear sa svojim bendom s kojim je na trenutno na trećoj europskoj turneji, a Zagreb je samo jedna od 50-ak destinacija po cijelom kontinentu. 
Za sebe kažu da sviraju moćan rock’n’roll s primjesama opakog bluesa, a svoje svirke dodatno začine energičnim scenskim nastupom. Na ovoj turneji predstavljaju svoji drugi album pod imenom “Lightness” s kojeg se mora izdvojiti singl “Divine” koji savršeno predstavlja njihov glazbeni izričaj. 

http://andrewbearmusic.com/   

Stream cijelog “Lightness” albuma: https://www.youtube.com/watch?v=eZIhdy1qNnA   

Spot single “Divine”: https://www.youtube.com/watch?v=nMn4o1gifFE 

Potporu će im pružiti bend koji djeluje u sklopu House of Pablokolektiva – Malady Lane. Trideset godina nakon i 9000 km udaljen od Seattlea, epicentra žanra, Zagreb napokon ima grunge bend dostojan etikete, iako je sama grupa puno više od nje. Glazba Malady Lanea ima znatno više groovea, ali i znatno više žestine od onih koji su proslavili pravac pa je možda najlakše nazvati ih post-grunge bendom. Malady je, iako star tek nešto više od 2 godine, brzo ukrao publiku ostalih House of Pablo bendova. Dok ne snime prvi album možete pogledati live snimke te dvije pjesme s "House of Pablo" kompilacije i vidjeti kako dečki razvaljuju na koncertima.   

Malady Lane – Incision: https://www.youtube.com/watch?v=N-sA4j88ors   

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosit će 20kn te će ih biti moguće kupiti na KSET-ovom šanku, a na dan koncerta cijena raste na 30kn. 
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

(K.D.)
7. 6. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble