Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba "Razgovor s crtežom i bojom" u Školskom muzeju

Hrvatski školski muzej i Učilište za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn – Studio Tanay pozvaju na otvorenje izložbe „Razgovor s crtežom i bojom“ u petak, 3. lipnja 2016. godine u 19 sati (Hrvatski školski muzej, Trg maršala Tita 4). 
Na izložbi likovnog stvaralaštva odraslih polaznika bit će predstavljeni likovni radovi dvadeset pet polaznika verificiranih programa i programa apstraktnog slikanja. Ujedno, na izložbi će izlagati i petnaestak polaznika u dobi od 13 do 16 godina koji će se također predstaviti s crtaćim i slikarskim radovima. Ova likovna djela rezultat su rada u školskoj godini 2015./2016. za mlade i odrasle polaznike. 

Na izložbi će biti zastupljeni radovi u gotovo svim crtaćim i slikarskim tehnikama. Učilište za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn – studio Tanay ima verifikaciju Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za obrazovanje odraslih osoba za izvođenje programa osposobljavanja za zanimanja: kreativni crtač, kreativni slikar, kreativni dizajner. 

Ovo iznimno učilište pohađali su danas priznati umjetnici u svijetu poput Kristijana Kožula, Janka Matića, Damira Očka, Svena Vujičića, Maše Milovac, Sare Renar, Ogi Antunac, Pavla Pavlovića i drugih. Izložba ostaje otvorena do 10. lipnja 2016.

(M.B.)
2. 6. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble