Urban Cult
Kazalište
marketing

Premijera predstave "Muška pašteta" 

Urnebesna komedija pod nazivom Muška pašteta imati će svoju premijeru 2. 6. u 19:30 sati u kazalištu CeKaTe, dok će se repriza moći pogledati 13. 6. u isto vrijeme.
Novi tekst Vjekoslava Dominija ponovo je urnebesna komedija pod enigmatičnim naslovom MUŠKA PAŠTETA. Komedija je to o materijalnom grabežu i tjelesnoj požudi. Što bi se dogodilo kad bi postojala takva pašteta koja bi i zrelim momcima omogućila da budu “mladenački” ljubavnici?! 

Već godinama obitelj Borovec smišlja kako se konačno obogatiti, kako biti vječno mlad i uspješan jer danas nikome ne ide baš najbolje. Znate već, kriza je svugdje oko nas. Rješenje je našao najstariji brat Felkis i smislio novi  proizvod MUŠKU PAŠTETU. 

Za uspješan biznis potrebni su partneri, ali jesu li oni s ove ili s one strane zakona, koju igru igraju dvije fatalne dame… i još puno toga za otkrit će vam PENTRAVCI, kazališna grupa koja već 25 godina nasmijava Zagrepčane. 

Glume: Anđelko Gluić, Nikolina Pavlečić, Nikola Kuzmičić, Tihana Crnčić, Damir Maračić Katušić, Krešimir Kučinić, Snježana Drkulec, Rajka Petrinović, Ivan Martinović, Marijin Kuzmičić, Želimir Sappe Campi, Marija Poturić Teta, Nevena Pervan, Mladen Šoštarić Đimi, Goran Umičević, David Hyatt i Barbara Mikšić.


(Z.D.)
2. 6. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble