Urban Cult
Izložbe
marketing

Tjedan primijenjenih umjetnosti u Zagrebu

U Zagrebu se od 6. do 11. lipnja ove godine po prvi puta održava Tjedan primijenjenih umjetnosti –  sedam će autora članova ULUPUH-a otvoriti svoje ateljee i radne prostore posjetiteljima te predstaviti svoj rad.
Tjedan primijenjenih umjetnosti pokrenut je, po uzoru na slične manifestacije u svijetu, sa željom da se rad primijenjenih umjetnika približi najširoj javnosti. Publika će moći posjetiti umjetnike u njihovim ateljeima i radnim prostorima i tako se upoznati s načinom njihova rada. 

Neki će autori održati kratka predstavljanja ili radionice za publiku, a drugi predstaviti šire okruženje u kojem djeluju, suradnike, partnere, te i na taj način rasvijetliti prirodu svog posla. Posjetitelji će kod pojedinih autora imati priliku da se  i sami okušaju u osnovnim tehnikama i materijalima kojima se služe. 

Zbog ograničenog broja sudionika, za pojedini se program potrebno registrirati putem Internet stranice projekta  http://ulupuh.wix.com/tjedanpu.   

U programu sudjeluju: Karmen Ptičar (oblikovanje stakla), Željka Korbar (keramika - raku), Lidia Boševski (keramika), Nataša Jeletić (modni dizajn), Željko Koprolčec (reklamna fotografija), Julijana Rodić Ozimec (umjetnički nakit) i Marina Tudjina Badurina (keramika). Sa svakom je autorom ovim povodom napravljen kratki intervju u kojem su podrobnije predstavili svoj rad i najavili što su pripremili za posjetitelje.   

Detaljni podaci o programu kao i intervjui sa svim autorima sudionicima dostupni su na internet stranici projekta  http://ulupuh.wix.com/tjedanpu   

Organizator programa je ULUPUH a realizira se u suradnji s autorima sudionicima projekta.  

(M.Š.)
5. 6. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble