Urban Cult
Kazalište
marketing

Maša i Medvjed – predstava Moskovskog teatra Tvornici Kulture

U Tvornici Kulture, u ponedjeljak 30. svibnja održava se interaktivna kazališna predstava za djecu Maša i Medvjed – Škrinja sreće.
Glazbeno-avanturističku komediju u kojoj su glavni junaci likovi iz poznatog animiranog filma Maša i Medvjed. Predstavu izvodi Moskovski teatar, pod redateljskom palicom Lillia Berezhnaia a predstava je sinkronizirana na hrvatski jezik. Predstava je napravljena po motivima najpopularnijeg animiranog filma, zvanično proglašenog za najbolji i najedukativniji animiranifilm u Europi u posljednjih 20 godina. 

Riječ je o jednom veselom i razigranom druženju s Mašom i drugim junacima u kojem će uživati i djeca i roditelji. Podsjetimo, Maša je hiperaktivna djevojčica dobrog srca, koja se izgubila u šumi, gdje je zalutala u Medvjedovu kuću, koji se od tada brine o njoj. Zajedno dožive brojne komične zgode, u koje Maša upadne zbog svoje razigranosti i znatiželje. Medvjed voli mir, red i organiziranost, što je u suprotnosti s Mašinim karakterom, što dovodi do napetosti i kaosa, ali sve se uvijek dobro riješi, zahvaljujući Medvjedovom zaštitničkom ponašanju prema Maši te njegovoj smirenosti i snalažljivosti. Ostali likovi su stanovnici šume: zec, jež, par vukova, vjeverica i medvjedica… Njihove avanture prebačene su na kazališne daske i vaši klinci će ih moći pogledati 30. svibnja u Velikom pogonu Tvornice Kulture. Fenomenalna scenografija, veseli ples, pjesmice i igre sastavni su dio ove predstavi koju će izvesti glumci dječjeg Moskovskog teatra. 

Redatelj Predstave je Lillia Berezhnaia, a glumci koji se kriju iza maski popularnih likova su: SHUMAKOVA EKATERINA, STEPANOV BORIS, MARINA DANILKINA, KARAMAN MARGARITA, BEKOV EVGENII, SOROKIN ROMAN i CHAIKA LIUBOV. Predstava se izvodi po ugovorenim pravima preko TRIDA PRODUCER AGENCY, a organizator predstave je tvrtka Bodysense. Djeca mlađa od 3 godine ne trebaju ulaznice i sjede roditeljima u krilua, djeca starija od 3 godine plaćaju punu cijenu ulaznice.

Predstava će se održati 30. svibnja u 17:00 sati, u Velikom pogonu Tvornice Kulture sati, a cijena ulaznica je 100/120 kn. 
Ulaznice možete kupiti u Tvornici Kulture, sustavu EVENTIM i sustavu ENTRIO


(D.K.)

27. 5. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble