Urban Cult
Kazalište
marketing

Podjela ulaznica za najdugovječniju predstavu kazališta KNAP!

Dijelimo 2x2 ulaznice za predstavu ˝Smisao života gospodina Lojtrice˝ koja igra 22.05. (nedjelja) u 20 sati u kazalištu KNAP. 
Predstava «Smisao života gospodina Lojtrice» napravljena je u stilu humora legendarne britanske skupine Monty Python, no Saša Anočić i glumci Rakan Rushaidat, Živko Anočić te Radovan Ruždjak  skečevima dodaju svoju osobnu, realističku točku gledišta.

Ovaj višestruko nagrađivan komad donosi priču o poštenom i vrijednom čovjeku koji je bio sasvim sretan s onim skromnim što je od života imao, sve dok ga administrativna greška nije odvela putem bez povratka. Na rutinskom pregledu medicine rada dijagnosticiran mu je vrlo rijedak oblik bolesti. Ipak, on se odlučuje boriti s tom opakom bolešću zbog žene koju voli i prijatelja koji ga nikad nije iznevjerio. No, sudbina je htjela da se gospodin Lojtrica surovo upozna s tužnom istinom njegova života – bolest je zapravo negdje drugdje!  


Autor i redatelj: Saša Anočić
Glume: Rakan Rushaidat, Živko Anočić, Radovan Ruždjak
Dramaturg: Saša Anočić
Scenografija: Boris Križman
Kostimograf:
Hana Letica   

Predstava traje 2 sata i 15 minuta, uključujući pauzu od 15 minuta.

Nagradna igra  za ulaznice
Da biste osvojili ulaznice potrebno se javiti na e-mail adresu: info@urbancult.hr sa svojim podatcima (ime i prezime), te je potrebno navesti naziv predstave za koju se javljate. Nakon javljanja potrebno je redovito provjeravati svoj e-mail kako biste vidjeli da li ste osvojili ulaznice, jer ćete upravo na tu e-mail adresu dobiti potvrdu o osvojenim ulaznicama!
 

Ulaznice se podižu pola sata prije predstave na blagajni kazališta KNAP.
Kazalište KNAP, Ivanićgradska 41a

(M.U.)
19. 5. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble