Urban Cult
Cool&fun
marketing

"Važnost igre u razvoju djeteta" i radionice izrade didaktičkih igračaka

Vijeće mjesnog odbora „Antun Mihanović“  u suradnji s  Vijećem  gradske četvrti Trešnjevka sjever, Kineziološkim  fakultetom  Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Centrom za kulturu Trešnjevka  provodi  ciklus predavanja pod nazivom „Trešnjevka za djecu“ o zdravlju djece na području Trešnjevke.
Četvrto predavanje iz navedenog ciklusa predavanja i radionice za obitelji održati će se u Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb, 19. 5. 2016., četvrtak od 18 h na temu "Važnost igre u razvoju djeteta", gošća  predavačica: Maja Lang Morović, prof. rehabilitator (Hrvatski zavod za javno zdravstvo).

Gošća Maja Lang Morović predstaviti će važnost igre u razvoju djeteta, te nakon kratkog predavanja roditelji će imati mogućnosti s djecom sudjelovati na kreativnim radionicama – “Stare stvari - nove igračke”. 

Defektolozi koji će raditi s roditeljima pokazati će vam kako reciklirati stare stvari iz kućanstva  i pretvoriti ih u predivne nove igračke za djecu koje su ujedno i didiaktičke.  

Cijeli program je besplatan. 


(A.M.M.)
18. 5. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble